MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 22, 2010

alamak..Mr.Ben dah jelajah! 2x plak tu..

tunggu..punya tunggu...akhirnya...blog aku dah dijelajah oleh Mr.Ben..bukan MR.Bean tau hehe...alamak...saya minta maap Ben..saya xprasan blog saya dah dijelajah dalam segmen jelajah blog..mcm mana saya bole terlepas nih..padahal ari2 dok buka blog ben tunggu bila la..ben nk terjah..

rupa2nya dah dijelajah..aku plak gatai2 g minta ben jelajah dlm segmen jelajah blog ibu.Ben saya dah cari penjelajahan Ben yang pertama tu naik juling mata nk cari entry utk bulan april yg ada 353 entry setakat pukul 1.59p.m tadi uwa..xjumpe..mana entry ben jelajah yg 1st time dulu..

ampun..saya tak perasan..anyway tq Mr.Ben..tq sudi singgah umah saya yang tak seberapa nih...

p/s : ben, agk2 kalau ben terbaca entry ni bole tak bg address?ada something nak pos tanda terima kasih dari saya....heheh...


3 ribu orang memberikan idea bernas:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

ehemm...ehemmm..ayu dgn rela hatinya nak bagi adress gak...hohoho...dah siap2 kemas lum nak gi sinun tu??? mesti dah tak sabar nak gi kan...

ita cutevirus said... [Reply to comment]

eh?? en ben nak dapt hadiah dar nana.. wahh.. murah hati betul nana kan??

ita hari² jelajah blog nana tak dapat ape² ke??? ahahahaaah... acah mak labu..

Rashid said... [Reply to comment]

SALAM

ermm.. nak terjah juga. opss!! nak jelajah.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...