MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, April 24, 2010

apa dah jadi dengan MYLOOK?

eh..rupa aku ok je..tapi MYLOOK ni ha...

korang nak tanya....pasal dah seminggu xleh buka Mylook ni?asal buka je kuar FORBIDDEN nih hantu btol...
aku ingat aku sorang je kena gini semalam tanya mamatisya dia pon kata xbole..
heheh baru je nk tgk point skang ni dah brapa alih2 xbole buka plak..
xpela..klw tipu pon..xde masalah...xkuar modal pon eheheh...ye la sape xmau kan dapat duit...

15 ribu orang memberikan idea bernas:

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

dah lame tak bukak mendalah ni sbb search result die tak best. gooogle jugak yg terbaek..heheheh

Nana said... [Reply to comment]

lily-kita search tu smata2 nk collect point je hehehehe

ira_kecik said... [Reply to comment]

aku nyer mylook pon sama.... aku dah wat entry pasal nie, tapi takde jawapan lgi la nape mylook nie jadi gini... agaknyer dia nyer server tak.....pandai jer aku...hehehehe

** atie + aisyah ** said... [Reply to comment]

hehehehe... semua kene kencing ngan mylook... atie pun byk kali try.. ingat kan opis blok.. rupenye menipu la bende ni

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

dah daftar tapi tak pernah search guna my look pun...sekarang ni tgh naik/ femes adverts...RM masuk berdasarkan traffic...tapi syg kalau dah ader benda tu, rm nuffnang berkurang dan tak dapat hak ekslusif from nuffnang....huhuhu

Ena said... [Reply to comment]

nana,

akak dah lame perasan mende tu jd camtu..sejak tu dah tal buka2 lagi..sbb rase menyampah pulak..hoho..

fazilzura said... [Reply to comment]

EHHHHHH ingt kan daku jek.. rupe nye sume kene yek...
awat yek?/

b.O.n.d.a said... [Reply to comment]

den pun samO la..
ni sah sah mylOOk tu sajer nak ngetest pasaran la ni kOtttt...

Nana said... [Reply to comment]

ira-hehe ko ada wat entry ek xpasan plak aku.aku rasa dia saje kencing je ni kan..tgh ramai org join tros xde dah

Nana said... [Reply to comment]

atie-tu la abes eme bau hancing kan kena kencing hahahaha..

xpela dia kencing pon kita xde kuar modal..saje try je

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe kita saje reg & search pun takat nk amik point je heheh.
tgk gak psl adverts tu kt blog ayu tp xmau la reg sebab nk setia ngan nuff je heheh tu penah ada orang nasihat klw ada reg ngan nuff setia je ngan nuff

Nana said... [Reply to comment]

ena-heheh tu la nyampah kan heheh xpela..menda tu xkuar modal pon klw kena kuar duit mmg hangin gak kan

Nana said... [Reply to comment]

fazilzura-hehe tu la..ramai dah kena mcm gitu..mmg xbole buka dah mylook ni
ntah la sebab apa saje dia nk kencing je kot

Nana said... [Reply to comment]

bonda-ye la kan..saje nk cuba try test la tu heheheh

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

aah ler nana ... tipuuuu kot benda nieh .. sib baik ler freeee jer kan ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...