MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 21, 2010

arini yang bezz..

merujuk kepada entry semalam

hahahah.............aku nak gelak macam penunggu gua cite ahmad albab..kekekek..arini aku dengan senang lenang nye lepak kt umah..sambil jalan2 kat blog korang & oso kat fb korang.

pagi tadi aku sampai kul 7.45 sempat la buka FB & blog kejap.8.05 pagi tupp..opis bergelap.yess!! masa yang dinanti2kan telah tiba..kekekek...mmg btol la notis dari TNB tu kata xde api start kul 8 pagi tp dia lewat 5 mnt hehehe..so boz kata kita tunggu smpai kuk 9pg then kemas2 apa yg patut seme bole balik.

tepat je kul 9pg aku punch tros bdesup konon2 nk g la meronggeng kat wangsa walk mall tp tgk jam kul 9 mana ada soping mall buka lagi kan..tros la aku balik umah...arini sempat la g bank settle apa2 yang patut.mmg cuti yg opis bg arini diguna sebaik mungkin.

xtau la bila lagi dapat cuti free mcm ni hahaha...dulu penah gak xde api tp dalam 2,3 jam je yang ni mmg lama 8a.m-7p.m owh..arini kami seme makan gaji buta..ekekek

14 ribu orang memberikan idea bernas:

Lelord said... [Reply to comment]

heheheh sgt gumbira...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

bestnya cuti yg direla oleh bos ni...tak yah susah2 apply cuti kan..

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

bestnye die dpt bersenang lenang..heheh..nway, suke gmbar header blog nana ni..sooo happy family..=D

Nana said... [Reply to comment]

lelord-heheh bukan selalu gini kan..ni dapat tau dek boz mati ni hahahaha

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe itu la bukan senang nak dpt cuti free ni kan
lgpun cuti bln ni dah apply nk g oliday hehe

Nana said... [Reply to comment]

lily-heheh bkn senang tau nk dpt peluang senang lenang mcm ni hahaha
owh..tq ek...heheh kita suka sgt gambo ni tu pasal wat jadi header

ita cutevirus said... [Reply to comment]

best... berjimba² la nana ek...

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

wahh... best ngulor eh... bos paksa rela jerlah...

wantie said... [Reply to comment]

best la bos hang. siap bagi cuti free lagi. kalau la aku dapat cam tu. mesti meronggeng punya..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

sgt heaven la dpt cuti freeeeee

Nana said... [Reply to comment]

ita-hehe xde jimba mana pon dh blk umah mls nk kuar jimba2 hehe

Nana said... [Reply to comment]

zue-heheh tu la nye stuju2 paksa rela..tp banyak rugi woo bisnes 1 ari xberoperasi

Nana said... [Reply to comment]

wantie-ala xtau la bila lg dpt cuti mcm ni heheh klw kata org2 lama keje situ dlu penah skali tp stengah ari je cuti nye

Nana said... [Reply to comment]

suziey-heheh tu la skali dpt cuti kan mcm2 menda plan dlm pale otak..siap ada plan nk tgk wayang tp wayang lom buka plak kt wangsa walk tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...