MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 1, 2010

baby special pose contest

nak join klik sini

Nama anak : Nurul Damia Amnan Bt Mohammad Amrul Fazlee
Tarikh lahir : 13 April 2008
Nama Ibu : Fauzana
E-mail : nanamrul@yahoo.com

gambar ni diambil masa ktorg pegi kuantan, time ni tengah lepak2 minum kat benteng & kawan amrul yang amikkan gambo damia ni aku tolong instruct damia bagi pose2 yang menarik hehe..ye arr kawan tu pakai DSLR, aku mana ada..so dapat tumpang2 kamera orang pun jadi la kan...

nape aku rasa pose ni menarik?aku rasa gambar ni nampak mcm natural pose,nampak real, xnampak mcm buat2 & nampak mcm aksi spontan gitu walaupun pada hakikatnye aku yang suh damia wa gaya mcm tu hahah...gaya dah ala2 model je kan..siap senget2 kepala, senget2 badan hehe...

2 ribu orang memberikan idea bernas:

aqilahheaven said... [Reply to comment]

waa.. damia ader style la!!! sweet sgt..
thanks yerr.. n good luck!! :)

Nana said... [Reply to comment]

hehe...ratu posing budak ni..ok tq..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...