MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 14, 2010

Ben Ashaari :segmen baru, jelajah blog ibu

ni kali ke-2 aku buat entry pasal BEN, kali ni lebih spesifik la sebab ada segmen utk kaum2 ibu.nak juga...nak juga..hehehe tamak haloba.ok kalau nak tau lebih lanjut apa yang menarik kt blog BEN ni sila la terjah blog cik abang ensem ni, nmpk muka mcm orang kelantan je..ye ke BEN?hehehe..

arini aku ada terbaca blog mamadanish klw tak silap katanya sehari selepas dilist kat blog BEN, hasilnye???mmg ramai yang terjah blog dia.wah...mmg sgt2 membantu kami blogger baru yang nak menapak ni

ok la xnak merepek panjang2 meh nk cite syarat2 yg WAJIB klw mau BEN ensem jelajah blog kita:

1. tepek header blog BEN kat entry -DONE
2.link ke entry segmen baru jelajah blog ibu - DONE
3.cite skit pasal blog anda
blog ni, mmg masih bb lagi..bulan depan baru genap setahun.secara keseluruhannya, blog ni banyak menceritakan aktiviti seharian, perkembangan si damia, resepi (kalau ada masak2 la hehe), kadang tu share tips mcm petua ke, pastu kdg2 tu share gak tmpt2 makan yang menarik (klw ada pegi la..)

pastu blog ni penuh ngan aktiviti kami anak beranak kalau dapat berkumpul..almaklum la kami ni suami isteri ni PJJ..jadinye jarang kami dapat bersama2 tu pasal bila ada je aktiviti kami bertiga harus di letak kt blog & lagi satu antara sebab blog ni wujud, nak tau sebab apa?nak bagi abah damia yang jauh di mata tu..tau apa aktiviti2 kami...ye la..klw kita bercerita dalam telefon tu tak la sedetail cite kt blog kan..siap ada gambar2, siap buat karangan panjang2 (macam la abah damia rajin nk baca entry panjang2) hahah..paling2 dia tgk gambo aje hehe..

4. dari mana tau segmen baru jelajah blog ibu ni?
saya tau dari blog siti



0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...