MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, April 17, 2010

berjimba2 di hutan rimba...

di saat entry ni di publish (aku buat auto publish)kami sekelorga udah pun berjimba2 di sini..hehehe..dari bulan lepas booking & plan mula2 nya ramai yg nk join tp last minit ramai yg cancel sebab anak masing2 demam.mmg musim demam skang ni kan?xpe korang lain kali kita pegi la ek..jgn sedey...

nak tau mana tempat ni?ala mesti ramai yang dah tau kan?kalau xtau xpe la..tunggu balik mandi manda sini nanti aku publish...arini mesti ramai blogger tak ngadap blog kan heheh..ye la seme pakat ramai2 g times square.slamat bergahtering la kat sana ek...

11 ribu orang memberikan idea bernas:

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

wahhh... sonot berjimba2 erk... nnti cpat publish citer mase kt sane erk... tak dpt pegi, tggu nana citer jerlah.. huhu..

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

kitorng aritu tk dpt pon chalet kat kolam tuh sbb tetibe tuan tanah kate ade org dh booking dl..huhu..terpaksalah amik chalet tepi sg tp tkpelah..kire ok jugak..=)

ramai ker yg join akt berkelah nana nih..mcm meriah jek..=D

momguess said... [Reply to comment]

ko cukup suko g kemensah ni kan
bile lh dj epoi nk buek gathering nie

Ena said... [Reply to comment]

wawawawaw.. bestnyerrr...

naper tak ajak akak selaki.. tingin sgt nak p situ.. hu3x..

selamat berjimba2 la ye!

Ena said... [Reply to comment]

wawawawaw.. bestnyerrr...

naper tak ajak akak selaki.. tingin sgt nak p situ.. hu3x..

selamat berjimba2 la ye!

Hezesuze said... [Reply to comment]

adus akak xsmpat terjah lgik nie...minggu nie ada catering kazen kawin...huhu

t upload picta2 yg besh2 ek....kasi libas napsu akak tau...huhu

Nana said... [Reply to comment]

zue-hehe ok..tunggu tau ari isnin baru publish..

Nana said... [Reply to comment]

lily-ha....ni nak cite ni..mmg hangin ngan kakak tu...ktorg booking dah sebulan tau nk depan kolam, sekali last week call dia ckp depan kolam ada orang.???abes tu ktorg ni call dekat sebulan tu bukan booking ke namanye?rupa2nya dia utamakan orang yg tido dari org yg dtg balik ari.udahnye..dapat chalet yg kat belakang kolam ikan tu jauh dari kolam besar

tp ok la..sebab ada kolam budak.nasib baik tmpt dia lawa xla nk marah sgt hehehe
tunggu ari isnin baru publish..

Nana said... [Reply to comment]

kak ina-hehe..bukan takat kemensah je.mana2 sungai mmg saya suka
mmg lawa warisan rimba tu kak..xsabar tgu gathering tu

Nana said... [Reply to comment]

ena-ari jumaat saya ada tanya kt fesbuk sape nak join?baya RM20 ada la sorang yg reply tu pun xjadi g hehehe

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-hehehe nantikan gambar2 hasil tembakan dslr heheh mmg lawa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...