MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 20, 2010

celebrate birthday damia dlm hutan rimba

ok ni last la cite2 kat warisan rimba hehe..xleh banyak2 nanti orang muak kekeke...aritu aku saje2 je la beli kek coklat kat giant nk celebrate lagi skali bezday damia, ye la aritu kan abah damia xde..so terpaksa la aku plan utk bg damia celebrate ngan abah dia plak..kecik2 pun jadi la kan...

actually cuppies ni surprise from shiera tau...dia diam2 oder kat fara (tokei kapkek).mula2 fara xjadi datang sebab ank demam..last2 fara dtg juga..tp lambat la..time fara nk lintas ke chalet tu aku nampak fara pegang kotak cuppies.pastu fara sampai jek tros dia ckp ni nak bg sape cupcake ni??shiera ckp bagi kat ibu bezday girl hahaha..tros aku peluk shiera kt situ juga heheh...

so meriah la skit kan..upacara tiup lilin & potong kek bezday damia..bez gak kan wat outdoor party hehe...berlatar belakang kan sungai & kehijaun alam...pergh...damai..damai..ah nk mrepek la tu hahah..xmau la tulih panjang2 bukan orang nk baca pun hahah..korang baca x?ke tengok gambar je?kekekeke...

surprise cuppies from auntie shiera.cute gile weh xsanggup plak aku nak makan animal2 tu hahaha....
kek bezday damia beli aje..xsempat nk buat sebab dah bz perap ayam
damia nampak terkejut je kan hahah..ye la..aritu kat umah xramai orang kan..kat sini ada 12 orang dewasa & 7 orang kanak2 so meriah la skit kan dari celebrate kt umah itu ari
tak takut2 dah nk tiup lilin heheh damia tiup gak lilin tu tp tak terpadam, last mirul anak kak baya yg tolong tiupkan hehehe
berkali2 mencuba tiup lilin xberjaya heheh
kami celebarate bday damia utk 2nd time ni khas utk abah damia..bagi dia merasa plak potong kek ngan anak
wah tiba2 aku rasa mcm artis pak kekekek..flash di sana sinimak bezday gurl gigih memotong kek
kek kecik aje..orang pun xramai kan..gambo berlatar belakang kan air sungai nampak tak tu?meja tu pun siap ada skirting lagi bukan aku bawa tau hahah..mmg dah siap2 ada dah...nyum2 cedapnye kapkek auntie fara
em..finger lickin good!!
hangus budak ni berendam kat kolam dari pagi smpai petang

once again...tq kat korang seme...yang sama2 join piknik kita ni...tq kak baya, kak tini, fara & shiera, seme datang ngan family & anak masing2 mmg meriah.

tq banyak2 kat auntie shiera, dari pagi blanje kami satu family breakfast, banje belon kat damia, walaupun kejap je damia main pastu dah meletop hahah..banje kopok lekor & tq tlg aku kipas ayam wlpun ko elergik ngan bau ayam, wlpun ko termuntah2 pembawa budak heheh.. ko ttp teman aku kipas ayam.tq..tq...

tq kat fara..yang pakai baju merah tu sanggup datang dari putrajaya dalam ujan2 lebat meredah benteng nak ke chalet, siap bawa cuppies yg shiera tempah utk damia.tq semua..insyallah nanti kita plan lagi ek..berjimba bersama2...

22 ribu orang memberikan idea bernas:

ita cutevirus said... [Reply to comment]

waahhh.... kek coklat lagik... huhuuhuh... kalo la damia leh cakap sure die cakap...
"kek coklat yang beli ni tak sesedap kek coklat yang ibu buat..." kihkihkih.... best nyer damia... celebrate birthday ramai²...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

wow bestnye..celebrate dlm utan..ade x animal lain yg join..ekeek:P

iz-AnN عبداللطيف said... [Reply to comment]

behnya damia...besday dia diraikan berkali...kali...ishhh jeles ok

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

meriah aku nengok ..siap ada sesi potong kek sumer ..

ps > oh shiera pembawa bdk yer .. smpkan salam tahniah & take care kat dia yer ;-)

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

bestnya jadik damia...2x celebr8 sbeday dia... ishhh awat la fara dok putrajaya, kalau balik jitra leh tempah cuppies kat dia utk sebeday ayra bulan depan...

~ana~ said... [Reply to comment]

best nya celebrate bday berlatar belakang kan sungai dan kehijauan alam..mesti best kan.....tgk muka sorg2 pun tau mesti best gile...

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

wahh... celebrate lagik... sonot damia kan bila abah ade skali???

Chik Na said... [Reply to comment]

bestnya mandi mandi kat kolam..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

akhirnya dapat jugak sambut ngan abah damia...mesti best lar kan...woowww cuppies tu nampak menarik..

atty's said... [Reply to comment]

sweet je damia..tiup lilin
ni oneday kalo damia tgk balik .mesti terharu ..

Nana said... [Reply to comment]

ita-hahaha...adeh xde la..kek giant tu sedap juga tau...kek kita biasa2 je la..hehehe
aritu kan damia xdpt tiup lilin ngan abah...sian plak kan tu pasal repeat tu

Nana said... [Reply to comment]

suizey-hehe xde plak sesat animal2 dlm utan tu ada pon nyamuk je la hahahha

Nana said... [Reply to comment]

izan-hahah jangan la jeles..sila buat mcm kami hahah wlpun bajet kecik je tp kesan nye sgt bermakna

Nana said... [Reply to comment]

dina-alah saje je wat potong2 kek tu buat damia & abah dia
ahh..si shiera pembawa budak hehe ok nanti aku sampaikan salam

Nana said... [Reply to comment]

ros-heheh sekali sekala...buat mcm ni kan..siok juga.tu la cute gile tau cuppies fara ni

Nana said... [Reply to comment]

ana-heheh sonok la dpt kumpul ngan kawan2 idea nk celebrate tu dtg bila tgk date piknik ni dekat ngan bday damia kan..pastu plak abah dia xde time celebrate kt umah aritu tu saje buat

Nana said... [Reply to comment]

zue-heheh ala celebrate kecik2 je xde wat party besar2 pun just ngan kwn2 tu je

Nana said... [Reply to comment]

chik na-hehe tu la panas2 ni mmg bez mandi kolam esp sungai

Nana said... [Reply to comment]

ayu-itu la..akhirnya dpt sambut sama2 wlpun dah lambat tp xkisah la kan..janji ada juga kenangan tu kan

Nana said... [Reply to comment]

kak aty-heheh tu la..sure dia akn hargai seme usaha ibu dia ni kan hehe

puteri cahaya. said... [Reply to comment]

Ala, comeinye birthday gurl. hehehe. ibu nyer celebrate birthday jugakkkks ker? ngeee~

Nana said... [Reply to comment]

puteri-heheh tu celebrate bday damia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...