MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 15, 2010

cite pukul 5.30 pagi

arini aku jadi isteri mithali, menghantar en.somi g koje kul 5.30 pagi.selalunye time2 tu tgk siok dok wat air liur basi lagi kan..kekeke...dah tu amrul ada keje kt KL, terpaksa la aku nganto dia..kang nk g keje naik apa lak kan..

dah siap2 kul 5.30 pg angkut si damia yg sedap dok buat taik mata tu..amrul stat kete tros singgah petronas.aku ingt dia nk amik duit so aku diam je la..dah tu..aku tgk dia g bayar kat kaunter nk isi minyak.

dah abes isi minyak aku ckp la..buat apa isi minyak?minyak banyak lagi la..dia tros tgk meter, pastu amrul ckp LORR!!!..saya dok tgk meter kt temperature tu..(ye la..klw pg2 meter temperature kan xnaik lg..baru 1 line je..dia ingat minyak tinggal 1 line ahahah...lawak tol la...

kete dah masuk stahun dah..xreti2 lagi..tu maknanya apa?mmg jarang la dia bawa kete ni kan..dah tu sbulan balik 4x je...balance lagi 26 ari aku yg bawa kete tu ehhehe..

meter blah kiri minyak nye tgk tu nk penuh minyak dia g isi padahal pagi tadi dah 1/2 tank mcm bole balik kampung dah..ekekekke...
blah kanan tu meter temperature time aku amik gambo ni dah smpai opis jadinye dah 3 line la sebab dah panas kan..
ngantuknye mata aku ni...pagi2 kul 5 pg dah bangun..uwa..ngantuk..ngantuk...

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Hezesuze said... [Reply to comment]

hahaha gara2 black out ke nie?? huhu

atty's said... [Reply to comment]

ekekeke..lepas tu isi tak minyak ..nasib tak melimpah ke minyaknya ..

firahadifa said... [Reply to comment]

kekekeke.. funnynyer hubby u nie..

fuhh .. mmg isteri mitsali..

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-hahahah xde kena mengena ngan blackout hahahah

Nana said... [Reply to comment]

kak aty-hahah tau xpe..seb baik dia xisi full tank tp klw full pun dia xkan melimpah dia akn stop klw minyak tu dah penuh

Nana said... [Reply to comment]

afida-hehehe buat lawak pagi2 buta...
mmg mitahali sgt kan...bukan selalu bole nganto dia g keje

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

heh..heh.. lawak pun ada .. smlm balik keje pun kami gigih isi minyak coz dah kuar lampu merahhh . selalu jrg kuar lampu dah isi dulu ;-)

wantie said... [Reply to comment]

kikikk cam na leh silap ni?? mesti rasa kelakor kan. Lepas tu mata yang nagntuk tu mesti terbeliak gitew..

Nana said... [Reply to comment]

diana-klw amrul ni kan selalunya mmg dia suka je tunggu smpai nyala2 dah nyala2 brani lg bwa kete tu jalan2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...