MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 22, 2010

contest baby comot mamam

ok nak join klik sini

Nama bb: Nurul Damia Amnan
Nama ibu: Fauzana
Nama bapa: Mohammad Amrul Fazlee
D.O.B : 13 April 2008

gambar ni masa last week g piknik kt kemensah, damia nmpk je abang jual aiskem tu dia ckp tunggu aiskem!!! cakap kuat2 plak tu hahaha..tros brother tu benti dengan brek secara mengejut ( eh xde..buat cite je tu kekekek) ni la gaya budak somot yg suka nau mkm eskem...

kegemaran damia:
1. suka mandi kolam ari2 nk mandi pagi ke petang ke dia ckp nak mandi tolam...
2.suka berjalan...ikut ibu & abah dia la suka mrayap asal weken je duk lama2 kt umah dia ckp jom lalan..
3.baru berjinak2 main ngan barbie..
3.lebih sukakan mainan2 budak laki dari mainan gegerl...
4.semenjak memenjak ni baru ada jiwa kanak2 pompuan dlm damia..dah start nk tido ngan BESH (BEAR)heheh...

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...