MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 28, 2010

contest senyuman paling menawan

ok nak join klik sini

ok ni la gambar yg aku pertaruhkan..kenapa gambar kawin?hehe aku rasa bukan aku je kot la yang rasa..seme orang pun rasa time kawin la time ari kita paling cantik kan?hahaha...prasan nye...disebabkan penganjur xde plak kata xbole ltk gambo kawen kan..so aku pilih la gambo ni..

kenapa aku suka senyum??kalau aku jumpe kawan2 sekolah aku sure diorang ckp, kau ni mcm dulu gak kan...suka senyum+sengeh+gelak kuat2 hahaha...xsenonoh..gelak mmg xleh kaber heheh...

penah ada sorang opismate ckp nana klw ko ada anak kan sure anak kau suka senyum gak mcm kau kan hehehe..menunjukkan betapa aku ni kaki senyum..

bukan ke senyum tu satu sedekah?...xpayah kita susah2 pun kuar duit nak derma..hanya dengan senyuman kita dah dapat pahala kan?tp jangan la plak senyum tak tentu pasal...kang orang kata sawan senyum lak hehe...

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Lelord said... [Reply to comment]

ekekekek senyummm gudluck

Nana said... [Reply to comment]

hehe ok tq...

nEa FleriDa said... [Reply to comment]

menawan tu :) gud luck akk..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

woww...weee...tergoda I...good luck...

Nana said... [Reply to comment]

nea-hiks....gambo lama la..tq

Nana said... [Reply to comment]

ayu-eheheh malu i u nih..hahah

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

ok la..mmg menawan pon!

puteri cahaya. said... [Reply to comment]

mahu joint juga! hehehe

puteri

puteri cahaya. said... [Reply to comment]

ala, selected ppl jeerrrz.. hehehe.. ;)

Nana said... [Reply to comment]

fiza-ehehe...malu

Nana said... [Reply to comment]

puteri cahaya-bole je klw nak join..hehe janji kena tag 4 orang lain

Miey said... [Reply to comment]

menarik sgt..

tp saya dh ada pilihan lain utk menang contest ni..maaf saya hanya pengunjung luar sahaja...

antara pilihan saya deillusions, audreynini dan fatinalia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...