MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 7, 2010

contest tidur paling comel

nak join klik sini

tido pose tunjuk gelas emas.muahahah..eh xde niat nk suh damia tunjuk gelang tau.kekeke...tido pun mau pose tangan menongkat dagu.rasanye gambo ni time damia 4 bulan
sebelum ni aku penah join contest yg berkaitan dengan bb tido, tp contest ni lain sikit kena ada gambo bb yang tido dengan bantal.nk cari gambar2 yang baru xde plak gambo damia tido alas bantal sebab skang ni dia tido buas, elok2 kita letak ats bantal pagi esk dah berpusing 360 darjah.bantal ntah kemana damia ntah kemana

Nama anak: Nurul Damia Amnan Bt Mohammad Amrul Fazlee
Umur: 2 tahun (selasa depan)
Tarikh lahir: 13 April 2010
Warna kegemaran : damia kecik lagi xde fav color tp aku yg suka sgt bli baju2 damia kaler PINK so aku pilihkan damia PINK la

8 ribu orang memberikan idea bernas:

n@m@n said... [Reply to comment]

tembamnya Damia dulu..hoho


nanti nak join jugaklah contest nih!

zAnNa@mAMaBaTriCE said... [Reply to comment]

soo cute damia time nie
pipi kemain labuh lagi...

gud luck damia

Nana said... [Reply to comment]

naman-damia mmg bulat time kecik2 skang ni ntah pegi mana seme isi2 dia eeheh

cepat join letak gambar darwisy

Nana said... [Reply to comment]

zana-tu la time kecik2 mmg pipi labuh banyak isi sedap geget2
rindu btol damia saat tu

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

sebijik muka amrul hehheh

InfantiaHouse said... [Reply to comment]

~glemernyer tdo... posing gelang emas erk,... takpe la yg pnting maintain comel..hehehhe...
pape pun ~good luck yer~

Nana said... [Reply to comment]

wli-tok leh lari doh...heheheh
potostet kan?

akmafaizal said... [Reply to comment]

alala..tomeinye n gebu sungguh damia ni ek..good luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...