MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 13, 2010

DaMiA iS TuRnInG 2!!


syukur alhamdulillah.....arini genapla 2 tahun buah hati aku damia, pejam celik skejap je rasa damia dah 2 tahun.

buat damia, ibu & abah (terpaksa tukar dari ayah kepada abah hehe sebab damia asik panggil abah je heheh...) nak ucapkan selamat hari lahir ke-2 sayang..semoga damia jadi anak yang cerdik, bawa maksud nama damia tu dengan sebaik2nya damia yang bermaksud
kecerdikan.jadi anak yang solehah, taat kepada kedua ibu bapa & taat kepada perintah allah.insyallah...

abah damia awal2 dah call malam tadi nyanyi lagu epy bezday kat damia, katanya takut xsempat nk wish arini, battery kong, g outstation xbawa charger, elok la tu.time amrul nyanyi epy bezday tetiba aku lak sedey, damia plak sengeh2 je....2x dah ni celebrate bday damia amrul xde...(maksud aku tarikh sebenar bezday damia) last year celebrate sama2 lewat sebulan, pasal amrul xdapat balik, keje banyak

damia memang anugerah terindah kurniaan allah buat ibu & abah...MUAHHHH....we love u baby...

37 ribu orang memberikan idea bernas:

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

hepi besday to u...
hepi besday to u...
hepi besday to damia...
hepi besday to u...

semoga menjadi anak yg solehah dan semoga menjadi kebanggaan ibu dan abah....

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

Happy Birthday Damia!! May all happiness will be yours yek..damia dh sihat lom nih..kan nak pulun kek coklat hasil air tangan ibu..hehe..

honeysour's blog said... [Reply to comment]

hepi bufday damia...
semoga mnjadi anak yang baik dan solehah...

Afne said... [Reply to comment]

happy birthday to damia. moga pnjg umur, murah rezeki, dipermudahkan dlm urusanmu.

mama tisya said... [Reply to comment]

happy 2nd busday damia..smoga jd ank yg solehah..


oo dh tukar abah ye....damia dh sihat...??

Nana said... [Reply to comment]

ros-tq..insyallah..mudah2an damia jadi anak yg solehah

Nana said... [Reply to comment]

lily-tq...damia dah sehat dah..pagi tadi dah nampak aktif macam biasa hehe..tak sabo2 dia nk makan kek, nak kek..nak kek..hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe..tu la terpaksa celebrate 2x...ngan abah dia plak.

tq buat aunty ayu sekeluarga...amin mudah2an damia kita akan menjadi anak yang cerdik insyallah

Nana said... [Reply to comment]

honeysour's-tq...amin..mudah2an damia jadi anak yang solehah

Nana said... [Reply to comment]

afne-tq very much..amin

Nana said... [Reply to comment]

eryn-tq...
damia dah sihat dah..ahh la kena tukar abah sebab kita ajar ayah dia tetap dok panggil abah heheheh

Adlin a.k.a Kyra MomS said... [Reply to comment]

hAPPY BIRTHDAY TI U DAMIA....SIAN CELEBRATE TANPA ABAH YEA..ABAH PI KEJE CARI REZEKI TU DAMIA..SO JADI ANAK YG BAIK FOR YOUR IBU N ABAH K..SAYANG DAMIA!!!

ita cutevirus said... [Reply to comment]

ALLAH SELAMATKAN KAMU....
ALLAH SELAMATKAN KAMU....
ALLAH SELAMATKAN DAMIA....
ALLAH SELAMATKAN KAMU....

dear damia,
denga cakap ibu ye sayang...
jgn notty² tau...
jadi anak yg baik ye...
blaja rajin²,
sok² kalo da jadik GABENOR BANK NEGARA @ CHIEF OF CHEF ON SHIP, jgn lupe balas jasa ibu & abah ye sayang...

p/s: jgn lupe auntie jugak tau... ehehehhe....

[-suziey-] said... [Reply to comment]

happy besday damia..dh 2 thun dh yek..smga damia menjadi ank solehah kebanggaan ibu dan ayah..dan membesar dgn sihat dan cerdik:)

iz-AnN عبداللطيف said... [Reply to comment]

epi besday damia...moga membesar dengan sehat dan cemerlang...

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

selamat hari lahir buat damia!! moga menjadi anak yg taat pada kedua ibu bapa..dan menjadi anak yg soleh!! aminn..

ira_kecik said... [Reply to comment]

happy birthday damia....semoga menjadi anak solehah pada ibu & abah.... jadi anak yg cerdik & cemerlang dunia & akhirat..... dah 2 tahun dah.... leh la suruh ibu bagi damia adik plak....hehehe

SyaNa said... [Reply to comment]

hepi bday damia darling :)
semoga jadi anak yg solehah ye sayang

Siti said... [Reply to comment]

Selamat HAri jadi Damia....Semoga membesar dengan sihat yer..

Allah semalmatkan kamu..Allah selamatkan kamu...Allah selamatkan Damia. Allah selamatkan kamu.

~ana~ said... [Reply to comment]

happy birthday damia,
moga menjadi seorg anak yg solehah dan cerdik pandai yg mampu menjadi kebanggaan ibu dah abah...

damia dah sihat ke belum ni?

Nana said... [Reply to comment]

adlin-tq...tu la, ni tahun ke-2 celebrate bday tanpa abah dia..

Nana said... [Reply to comment]

ita..tq..hahaha panjangnye ucapan terharu...hehehe

Nana said... [Reply to comment]

suziey-tq...insyallah..doa2kan...amin2

Nana said... [Reply to comment]

izan-hehe..padat dan ringkas ucapan ko heheh tq..

Nana said... [Reply to comment]

fiza-amin..amin..tq for the wish

Nana said... [Reply to comment]

ira-tq...ahahah adik?tunggu la damia beso skit kekeke..skang jiwa dia blom ada aura nk jadi kakak lagi heheh

Nana said... [Reply to comment]

syana-tq..amin2

Nana said... [Reply to comment]

sit-tq....insyallah doa2kan damia jadi anak solehah

Nana said... [Reply to comment]

ana-tq..damia blom sehat lagi ada lagi demam sikit ni

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

hepy beday damia... jgn notti tau.. smoga membesar dgn sihat dan jd anak yg baik utk ibu dan abah ok...

saveme_zero said... [Reply to comment]

hepi besday damia. moga menjadi anak yg solehah yer.

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-tq..amin moga2 makbul doa akak

Nana said... [Reply to comment]

su-tq...amin2

nieyza said... [Reply to comment]

damia dearie..happy birthday!

Nana said... [Reply to comment]

kak nieyza-tq kak..eheheh

** atie + aisyah ** said... [Reply to comment]

happy belated besday sayang.... sorry aunty lambat wish

Nana said... [Reply to comment]

atie-tq...heeh xpe..janji wish kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...