MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, April 25, 2010

damia mengundi

ni la aktiviti kami 2 branak petang tadi..klw orang2 kt kuala selangor sebok mengundi kan..damia pon sebok gak..mengundi nama para pemenang Giveaway From Damia hehehe...kami dah dpat pun 3 orang pemenang + 1 orang pemenang saguhati

nak tau sape yang menang sila masuk blog aku esok, tepat jam 7.00 pagi waktu malaysia hehehe...aku dah siap2 pun buat entry result GA ni..

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Wan_hazel said... [Reply to comment]

damia ambek nme abg wan..hehehe

Nida said... [Reply to comment]

dap..dup..dap..dup... alamatnya tidur tak lena ler malam ni..hehe

Nana said... [Reply to comment]

wan & kak nida.
hahahah saya nak gelak dulu ni...aish..korang ni macam ada instinct kan?ahahah tengok je la esok ye kekekekeke

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

heheh bakal jadi ADUN mane ni damia? ekkeke..ruginye xsemapat nk join..dh start cuti ni, leh la bergiat aktif join contest hahahah gelak jahat :P

Afne said... [Reply to comment]

nama sapa la agaknya damia cabut tu kan? hehe

Nana said... [Reply to comment]

eli-heheh adun keramat la kot..
xpe2 nanti bulan 5 ada lagi GA join ye

Nana said... [Reply to comment]

afne-heheh sorry afne xdapat...len kali k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...