MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, April 25, 2010

dengan ini giveaway from damia ditutup...

wah!! sungguh terharu...stakat pukul 11 pagi ni seramai 100 penyertaan Giveaway From Damia yg aku terima.

terima kasih semua yang join...nama2 seme aku dah siap listkan dari semalam, tinggal nak tambah2 skit lagi je mana2 peserta yang join last minit.jangan risau...semua yang join GA ni semuanya layak..walau pun ada yg terkucil sana sini...xpe...aku kan baik ati..hehehe..

tengok la petang2 karang nama2 pemenang akan dicabut oleh damia & result ye aku akan umumkan pukul 7.00 a.m pagi esok.so sila alert yea..kepada para pemenang...tp jangan risau...klw korang xperasan yang korang menang..aku akan usahakan utk inform kat korang sampai korang respond..apa yg ttp jadi milik korang akn ttp dapat kat korang...

hadiahnye..lambat skit la korang ek..tunggu aku balik bercuti 2 May nanti.insyallah dalam minggu pertama May nanti baru aku akan pos.aku pun xtau nak bg adiah apa ni..heheh..xpela.tunggu aku sampai sana nanti baru bole decide nk bli apa..

oh yea..sebab kan sambutan hangat yang diterima utk Giveaway ni, seperti yang aku janjikan akan ada 1 lagi Giveaway bulan 5 nanti sempena ngan 1st aniversary blog aku ni...tunggu ye...hadiahnye memang dah ada...

GOOD LUCK SEME...


10 ribu orang memberikan idea bernas:

Wan_hazel said... [Reply to comment]

yeyeye..wan menang.hahaha..sape lah yg menang tu erk...adek Damia kasi abg wan menang erk,,huhuhu

PiNk ButTeRfLy said... [Reply to comment]

nana, i baru je join, tak tau la u approve ke tak.

sorry lambat.

Nida said... [Reply to comment]

Salam Nana..

Lama Kak Nida tak ke sini.. sedar2 dah tutup pun giveaway.. harap2 ada rezeki buat akak..aminnn

Lelord said... [Reply to comment]

heheheh nak menang bulih x?

Nana said... [Reply to comment]

wan-seprise...heheh tunggu esk ye

Nana said... [Reply to comment]

pink butterfly-ok dah trima..lulus hehhe

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-esk pagi2 result kuar heheheh

Nana said... [Reply to comment]

lelord-heheh...tu kita tengok esok ye..tangan kecik cik damia dah cabut undi dengan secara telus hehehehe

b.O.n.d.a said... [Reply to comment]

100? wauwiiiieeee!!!

erm kalau ke kuching tu, silalah beli tikar sarawak yer..
beli lebih pun takpe..leh kasi pada i
kih kih kih

Nana said... [Reply to comment]

bonda-hehe xde la nk bli tikar tu kot..dah ada dah kat umah lgpun berat la camne nk bawa nanti leceh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...