MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, April 2, 2010

din beramboi meninggal dunia


KUALA LUMPUR 2 April - Pelawak popular dan penyampai radio Era, Mior Ahmad Fuad Mior Badri meninggal dunia di Hospital Selayang, lewat malam tadi.

Allahyarham yang dikenali sebagai Din Beramboi menghembuskan nafas terakhir di Unit Rawatan Rapi (ICU) pukul 12.30 malam.

Menurut adik Allahyarham, Rozana Mior Badri, semua ahli keluarga berada di sisi Allahyarham kecuali ayahnya yang tidak dapat hadir.

Katanya, Allahyarham meninggal dunia akibat demam denggi berdarah yang menyebabkan beberapa organ badannya gagal berfungsi.

‘‘Jenazah abang saya akan dikebumikan di Tanah Perkuburan Taman Ehsan, Kepong di sini sebelum solat Jumaat,’’ katanya ketika ditemui di hospital itu, malam ini. - Utusan

sedihnye...aku minat sangat dengan din beramboi, kat office ni radio era je yang dapat...mmg hari2 aku dengar drama sebabak era & sawancara din & pak nil tu..lepas ni xde la..nk gelak kuat2 pagi dengar era...al-fatihah..meninggal malam jumaat pulak tu...

korang ingat tak din penah cakap kat ALEX raja lawak, dia suh alex ganti tempat dia kat radio era?macam tau2 je kan..umur dia xpanjang

9 ribu orang memberikan idea bernas:

[-suziey-] said... [Reply to comment]

Omg terkejut dgr berita ni.....al-fatihah

FyZa said... [Reply to comment]

alfatihah utk beliau....

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

alfatihah.....daripadaNYA kita dijadikan...daripanNYA kita dikembalikan jua...

ita cutevirus said... [Reply to comment]

al-fatihah...
semoga rohnya dicucuri rahmat...

mama_umar said... [Reply to comment]

alfatihah utk din..kitorg laki bini mmg suke dgr butir2 die cakap,sume kelaka..huhu

Hezesuze said... [Reply to comment]

:: al fatihah ::

nieyza said... [Reply to comment]

al fatihah...sedeyy :(

iz-AnN عبداللطيف said... [Reply to comment]

al-fatihah...takde dah KICAP lam tom tom bak

Nana said... [Reply to comment]

sama2 la kita berdoa semoga din ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman...
aku akan rindukan gelak tawa pak din lepas ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...