MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 6, 2010

happy 3rd birthday sharifah nur batrisyia

Date : 4 April 2010
Vanue: KFC JJ Au2
Time : 4.00 p.m - 6.00 p.m

dapat invitation last minit je ni, kebetulan jumpe ngan shikin (mak bezday girl) kat bezday anak fifa kt A&W sabtu tu, tros shikin ajak bezday anak dia ari ahad, kat KFC seblah A&W.hehe..dah tu antara KFC & A&W tu ada pizza hut diorang ckp ha..pasni bezday damia bole wat kat pizza hut plak huhuhu..pizza hut?xdapek nk nolong hehehe..kat umah bole consider he....

klw ari sabtu tu aku xjoin game, bezday yang ni aku join music chair hehe..ada 3 orang je mak budak (seme dokong anak) join, ala saja suka2 kalah pon..hehehhe

sebelum majlis start posing la dulu, ayah damia mmg happening bab2 bergambo nih
bakal bezday girl...seminggu lagi bezday damia plakmr.chicky yang telah membuatkan kfc tu jadi medan histeria muahaha...ramai budak2 yg takot ngan chicky termasukla damia & bezday girl
bezday girl, batrisyia bermesra2 ngan damia
sesi potong kek..sebeday girl baru pas nanges takut mr.chicky hehe..sian chicky kena nyorok dalam stor haah..majuk chicky tu tau..ada kejadian lawak, time chicky nak lari dari bezday girl yg melalak takut, dia nye bontot tersangkut kat kerusi sebab space kecik hahaha..last2 manager dia cabut ekor chicky baru bole jalan.gelak pecah2 perut seme hehehe...
gambar aku harus ada la kan
ibu bakal bezday girl yg tgh pening camne nk celebrate bezday damia tahun ni, minggu depan je nih...

16 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

2hari ke jj au p party ye...bdk2 kalo tk biasa ngan maskot sure takut kn...kita pn masih pk kt mn nk wt busday ni...uhuhuhuh

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

tulah nana... besday airel pon seminggu jer lg nih... pening nak pk besday party nih... klu fulus kureng, nmpknyer sambut kt umah dgn family jer la... yg penting, kek tu mesti ader... klu ade kek, bdk2 hepy jer...

Siti said... [Reply to comment]

semangat sungguh birtday girl. huhu
birtday batrisyia pun otw, hari jumaat ni. takde la sambut2..just buat kek jer kot..huhu

** atie + aisyah ** said... [Reply to comment]

buatla besday kat umah baru... hehehee.. leh kteorg g gegar

SyaNa said... [Reply to comment]

wey jgn lupe nama aku dlm guest list :)
sian chicky tu kan..sume budak takot ngan dia
heheee

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

hahaha...fikir..fikir..jangan tak pk nana....ayu dah lepas utk ayyunie...memang susah kan pk kan idea nak celebrated kat mana....nak2 sekarang semuanya kena ader RM....

ayu pun sure kalau buat kat fast food mesti budak2 takut maskot +budak2 tak pandai nak main2 lagi...so that's why tgak pernah sambut kat fastfood lagi...kalau dah umur 4 tahun ke atas boleh kot...

yang penting anak kita happy + ader memory tu jer..tak kisah lah sambut cam mana pun...ayu pun last minit buat kat restoran...

Nida said... [Reply to comment]

Sportingnya ler hubby Nana, kalau hubby akak payah sikit bab2 berposing ni

Ena said... [Reply to comment]

best la kan sesekali wat besday camtu.. sesaje kasi bebudak seronok kan!.. kiter tompang dua kaki la kan!>. hehehe

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe tu la, dua ari berturut2 ada bezday party kat jj juga hehe...
sama la..kita ni pening fikir bila nk buat amrul tu balik ntah bila ntah

Nana said... [Reply to comment]

zue-btol..ala..klw fulus xde wat family aje udah kan..kot2 ada rejeki lebih bole la wat besar2
atleast ada kek seketol jadi la..buat syarat ehehehe

Nana said... [Reply to comment]

siti-mmg chubby bezday girl ni cute sgt
tu la nye kan..sama la kita mayb ari jadi damia tu wat kek je, bezday party plak tgk masa & keadaan klw ada rezki lebih tingin gak nk buat besar2an

Nana said... [Reply to comment]

atie-heheh..insyallah doa2 la...tgh menunggu durian runtuh ni muahahahha

Nana said... [Reply to comment]

syana-insyallah..klw aku buat aku jemput...tu klw aku buat la hehehhe
mmg sian chicky tu merajuk tau sebab ramai nanges tgk dia hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu- tu la nye..kalau ada RM seme bole jadi kan..eheheh
stuju sgt tu..xkisah la sambut kecik2 ke, janji ada sesuatu utk dikenang kan

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-amrul mmg gini la kak...mmg sawan kamera sikit muahahhaha

Nana said... [Reply to comment]

ena-tula..ada duit seme bole jadi kan ehehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...