MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 5, 2010

happy birthday husain mudrik

Date : 3 April 2010
Tempat : A&@ JJ Au2

ari sabtu ada majlis ari jadi ank membe aku, fifa. ni bezday anak kedua fifa, husin mudrik yang pertama.meriah sungguh! tengok kan happening nye buat majlis ari jadi kat luar mcm tingin nak buat.mmg sonok, tapi damia xjoin satu pun game pasal kecik lagi kan...+dia takut sama itu maskot A&W, amrul saje nk menyakat dia bawa dekat2 maskot abes melalak satu A&W dengar sore damia heheh..mmg damia xbole tgk maskot2 ni walaupun damia minat upin & ipin kan aku rasa kalau dia nampak maskot upin & ipin sure dia melalak juga.

ok la xmau bebel panjang2 meh tengok gambo2 sebeday boy, husin

kek ben10 & menu off coz la hod dog + ayam goreng+kentang+air rutbir & cupcake upin&ipin
kapkek upin & ipin tu cute sangat & sedap, lepas tu ada seprise husband fifa buat, tiba2 ada kek bezday fifa, kek siap ada deco2 alat2 makeup siap ada brand MAC gitu cute gile, bukan setakat cute tp sedap!! bday boy with papa & mama
sesi men game & lepas tu baru potong kek
kami tetamu jemputan...eheheh
owh...ini budak yg sangat suka kapkek upin & ipin 3 ketol tu damia sorang je makan, pastu nak lagi!total seme damia makan 5 ketul.kemain suka dia tgk upin dia korek nye gambo upin & ipin tu letak tepi xmau makan heheheh..comot2 abes makan kapkek
majlis dah selesai..apa lagi..shopping la..dah la ari jumaat tak dapat soping kt sini pasai amrul demam so aritu balas dendam
tp xde soping apa sangat pun...cukup la sorang satu barang utk kami anak branak.duit dah banyak abes merembat 2 baju kurung yang sangat cantik

16 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tisya pn takut maskot A&W tu..heheheh..staff yg sama gk yg urus time nari tu cz aritu p member wt kt situ gk itula orgnye..ehhehehe

wah menarik je kek surprise tu ye...
bdk2 suka la kalo nmpk cuppies upin & ipin tu..byk ye damia mkn

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waaaaa syioknya besday party...cupcake gergasi tu comel gk..hehe..
cis sempat lg menyopping..mmg dasar kaki soping..ekeke:P

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

cutenya cake yg ader makeup MAC tu...pandai ayah da buat suprises...

shopping jer kejenya ye...tapi sebenarnya shopping ni best kan...asalkan banyak $$$$$ ni jer..

mama_umar said... [Reply to comment]

kapkek upin/ipin!!umar mesti suke nih,heheh,wehh..nk tgk 2 baju kurung yg lawo tuh ;)

Nana said... [Reply to comment]

eryn-damia ni bagi je maskot apa seme dia takut.hehehe..xdpt nak main game pasal dia takut nak dekat ngan maskot tu

suprise kek tu mmg lawa rasa pun sedap, kreatip giler ada barang2 makeup atas kek tu, ada lisptik, compact powder, blusher, eye liner hehe cute giler

Nana said... [Reply to comment]

suziey-kapkek gergasi tu mmg comei gile sedap plak tu.dah lama xg bezday party mcm ni sekali dah pegi berturut2 plak ari ahadnye ada sebeday lg
hehe ala soping sikit2 je duit abes dah hahahah

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tu la so sweet tau couple ni..tgh sebuk2 nk ptong kek tiba2 dtg lg satu kek heheh so sweet je tgk

Nana said... [Reply to comment]

zt-damia pun suke upin & ipin
ehehe nak tgk ke gambo bj kurung tu nanti aku wat entry khas utk ko hehhe

Siti said... [Reply to comment]

mmg seronok sgt wat hr jadi kat tempat2 gini..happening. siti pernah gak gi party hari jadi member wat kat KFC.

waa..sonok shopping. dah lama tak menyoppingkan diri.hahaha

Nana said... [Reply to comment]

siti-tu la bez gak kan wat bezday kt tmpt gini bila la bole wat bezday damia mcm ni agknye
ala soping ala2 je ckp syarat muahahah

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

wah..5 bijik damia taram kek sensorang ek. leh tahan tuh..hehe

nway, nmpak sungguh meriah bday celebration kat anw. tgu Zara besar sket + ade rezki lebih teringin gak buat kat tpt2 mcm ni..=p (jom nxt time wat bday Zara n damia sama2 leh ajak kwn2 blogger skalik..ekekeke)

Nana said... [Reply to comment]

lily-tu la nye dia sorang makan 5 bijik tak tau la sebab dia uska kek tu ke or dia suka upin&ipin tu eehhe

wah..ye gak kan beza sehari je hehehe

Ayu Jaffar said... [Reply to comment]

cantek kek ben 10tu...

Nana said... [Reply to comment]

kak ayu-cantik & sedap

~ana~ said... [Reply to comment]

cantik nya kek ben 10 dgn kek utk kwn nana tu...eh..raket tenis tu kat jusco erk..berkenan la plak...selain color pink, ada x color lain?

Nana said... [Reply to comment]

ana-tu la suka kapkek gergasi tu.
ahh raket tenis tu kt JJ, dia ada2 kale dalam 1 kotak pink+kuning tu je color yg ada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...