MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 12, 2010

jom blaja deco

semalam dari petang sampai malam aku dok cari website yang ada ajar cara2 utk deco cake, aku ni mana reti nk deco, selalu orang oder mmg kosong gitu je...klw takat nk tulis2 tu bole la..

tp aku mcm dah berminat nk try wat cupcake ni, kek dah bole buat cuma dianye deco je xreti, tadi carik punya carik terjumpe satu website yang sangat bez.ada teknik2 utk mendeco & ada resepi juga.wah bez2! lepas ni aku nak belaja la buat cupcake, ala buat utk makan sendiri, buat utk bezday damia ke, bezday aku ke, bezday amrul ke..eheheh..dah reti buat sendiri kan jimat...nak deco kek damia esok tak sempat la kot xcukup peralatan.xpela..nxt time aku akan buat juga kek lawa2 utk damia

klw korang nk blaja meh tengok kat sini ek.ni ada sikit2 contoh deco yang aku tgk mcm senang & simple je nak dibuat

10 ribu orang memberikan idea bernas:

Lelord said... [Reply to comment]

Jom join

http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2010/04/1st-giveaway-from-zati.html

SyaNa said... [Reply to comment]

lama aku tak buat kek
part deco mmg best.tp nk membersih peralatan tu, nangis..hahaha

Nana said... [Reply to comment]

lelord-tq dah join pun hehe

Nana said... [Reply to comment]

syana-hehe aku selalu tuang air panas kt dalam bekas2 yang berminyak kesan butter senang keje...nanti seme minyak2 tangal senang cuci

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

dasat la minat camtu..fiza ni tak minat duk dapur..haha..masak utk makan2 bolehla..lbih minat nak belaja jahit..(masih ada ciri2 wanita tu) hehehe

Ena said... [Reply to comment]

owyh pun ade gak minat camtu.. tp lom ade kelapangan lg la rasenyerr... sbb sibuk nak berperang ngan dua badik nie.. hoho..chaiyok2 la nana yeh!..

Nana said... [Reply to comment]

fiza-hehe kita suka xsuka plak jahit menjahit kekek..terbalik plak.dlu time skolah amik ERT blaja jahit2 tp mmg xde minat nk menjahit.fobia kot sebab jarum penah masuk dalam jari siam tertembus lagik uwa ngeri2

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe sama la kita..mmg blom ada kelapangan lagi, hehe..tu pasal tak kesempatan nk blaja2 menda ni seme, ada rasa mcm nak masuk kelas tp tunggu damia besar skit la, tunggu dia dah cerdik & tak mengacau kita kat dapor

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

kita suka deco mendeco ni...walaupun skill tu tak der...tapi hentam saja lah labu...betul tu...buat kek utk kita2 jer makan...tapi nana dah pro lah ni...sampai org order2 lagi....

nanti kita pun nak belajar deco2 lah...

Gieyana said... [Reply to comment]

dpt gak hang godek2 nk deco yer..jd tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...