MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, April 2, 2010

love is you and me contest



nak join klik sini
yang bez korang leh request kot2 nk adiah2 dari sabah accessories
mana tau kot2 puan penganjur baik ati nk bg adiah eksesori tu hehe...

Upload SATU sahaja gambar you and your significant others (husband ke tunang ke boyfriend ke scandal ke tak kesah lah.. :p) yang menunjukkan you’re a very loving couple gitu

ni la gambo aku pilih..loving ke?muahaha...blasah la labu..mmg kami jarang amik gambo yang menunjukkan aksi loving2, tp tu tak bermakna kami tak loving ok..hanya kami je yang tau...ahaha...
ni bukan loving, ni gile...muahaha..amrul pegang munge pantin pompuan aku pakai tengkolok & pegang keris pantin lelaki hehe..gambo masa kawan amrul kawen.time ni tgh bosan2 tu saje xde keje tu..wat menda mrepek2

9 ribu orang memberikan idea bernas:

ita cutevirus said... [Reply to comment]

alalalaalala... comeynyer muke incik amrul... siap wat muncung² manja gitu..
kihkihkih... so klakar la both of you ni... ape pun, good luck la nana yer..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

lawak weiii tgk pic ni...tapi apa2 pun memang comeyy lah....good luck...

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

cutenya muka amrul..hehe.. sweet kapel lor.. suka tgk.. msg2 spotink je posing..gud luck! tggu date line la bru msuk..hehe

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

Gud Luck.... lawakla muka amrul tuh.... kekeke...

Nana said... [Reply to comment]

ita-amrul mmg gini klw amik gambo tak penah serius ada je dia nk buat muke.tq...

Nana said... [Reply to comment]

ayu-comei la sgt.kekeke tq..

Nana said... [Reply to comment]

fiza-hehe...bab2 posing gile2 mmg suka ktorg ni hehe

Nana said... [Reply to comment]

zue-hehe tq..

beba said... [Reply to comment]

salam nana,

sume dah complete. :D
Good luck...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...