MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 22, 2010

makan free mmg sedap kan?

ari selasa opis wat makan2 utk bezday staff bulan 4, ada 3 orang so combine seme.kali ni manager suh buat kat luar..sebab office baru ni kecik, meeting room alahai..besar lubang idong..kekeek...xmuat nk sumbat seme dlm meeting room, lgpun klw buat kt luar xyah susah2 nk kemas dah..bawa perut je...

disebabkan kat sebelah2 opis tu xbanyak kedai, ada la 2,3 je tu pun seme mahal2 belaka..boz suh wat makan kat restoran sabaai sabaai.mmg sedap makanan kt sini, harga standard la..selalu klw aku makan nasi set tomyam+telor dada+ulam+sambal belacan+air sirap limau RM7.90 ok la bagi aku bole di terima akal la...harga mcm tu.makanan pun sedap mmg puas ati.

so menu aritu masing2 pilih la..aku ttp setia ngan tomyam campur, budak2 lain ada yg oder paprik campo, ayam black pepper, kuew teow ladna & mcm2 lagi la..

restoran sabaai sabaai selang 6 pintu dari opis aku
birthday cake mcm biasa from SR kali ni kek baru ntah apa nama dia ntah, kek pisang layer ngan choc, atas tu penuh ngan badam sedap gak
makanan..aku nye tomyam & air tembikai
muke aku yang itam dok berendam kat kolam warisan rimba weken lepas heheh (alasan..mmg aku itam pon kekekek)
budak2 opis xramai KL office ada 15 orang je
seme dah lapo nih xsabau nk makan..saba2 tunggu seme cukup dulu
p/s: HAPPY BIRTHDAY TO : MR. LIM, MIMI & ABANG IDHAM...

29 ribu orang memberikan idea bernas:

ita cutevirus said... [Reply to comment]

fuuuhh... pagi² lagi nana da tunjuk gambor makanan... bikin perut ita bermain lagi heavy metal... kihkihkihkih... best.. best... best... memang best kalo makan free... makanan yg kurang sedap pown jadik sedap.. hehehhehe....

Echa said... [Reply to comment]

sedapnya gambar kek tu.. makanan lain tu tak jelas sangat nampak... hehehehehe... tapi kalau makan ramai ramai ni memang la sedap kan.. makan kuih pun sedap dah rasanya kalau ramai ramai...

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

sedap tuh tomyam... peberet tuh... adehla pagi2 nih tgk makanan, rase lapo plak.. huhuhu...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

dasatnya korang .. siap celebrate kt rest reramai lagie .. adeh pepagi aku dah lapar nana oiii ;-)

Ena said... [Reply to comment]

fuuuuhhhhhhhhhh..

tom yam.. peberet ku selalu.. hehe

nasib baik dah makan cekodok pisang pg tadik.. kui kui kui..

SyaNa said... [Reply to comment]

untung badan korg kan
every month ade jek mkn free :-)

firahadifa said... [Reply to comment]

betul kate ita, tetiba rasa laporrrr

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

huhu spa kata mkn free tak sedap tu tipu la!!huhu.. best woo kalo makan ramai2 geng opis kat luar kan.. benda tak sedap pon jd sedap..muahahaha..

momguess said... [Reply to comment]

wuuuuuuu
header baru iyo
den suko!!!
ko pagi2 lagik tunjuk gbr makanan sgala mcm kan

~ana~ said... [Reply to comment]

mmg best kalau dpt mkn free ni...kek tu nmpak sungguh menyelerakan...

Aku A-Z-Z-U said... [Reply to comment]

yerp, makan free mmg best! ekeke..btw, sedap tak makanan kat sabaai sabaai tu nana? :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

nampak tom yam tu, terus cepat2 suruh bibik keluarkan sotong, udang ngan ayam dari fridge...nak masak tom yam lah tghari ni.....

bagus gak sekali sekala makan luar ngan kawan2 office...leh rapatkan ukhwah...

wantie said... [Reply to comment]

seronoknya makan free... bak mai sini sikit. aku pun nak merasa kek baru SR tu. nanti aku pi terjah..

Nana said... [Reply to comment]

ita-alamak..sorry la hahah..itu la nye makan free xsedap pon jadi sedap kan..klw sedap apa tah lagi

Nana said... [Reply to comment]

echa-tu kek baru SR not bad la..ala seme kek SR pun sedap2 kan harga pon dah naik skang nih aih..seb bek reti wat kek sendiri xyah la bli kt resepi rahsia hahaha

Nana said... [Reply to comment]

zue-heheh sama la kita..peberet ak tomyam tu nak2 tomyam yg dia ltk santan or susu cair tu maveless

Nana said... [Reply to comment]

diana-ala..1st time wat kat restoran ni..bila kira2 balik kos lebey kurang je ngan oder makanan wat kat opis baik wat kt luar kan xyah ssh nk kemas hehee

Nana said... [Reply to comment]

ena-owh suka tomyam gak ek..sama la kita tu la menu wajib klw g kuar dinner tak tom yam sup hehe

Nana said... [Reply to comment]

syana-heheh mcm aku cakap tu la..start aku masuk sini aku yg bg idea kt boz suh wat makan2 sempena bezday..pastu boz approved hehehe

Nana said... [Reply to comment]

afida-hehehe pagi2 dah hidang korang ngan tomyam haha ampun2

Nana said... [Reply to comment]

fiza-hahaha xpenah la dengar org makan free kata xsedap kekekekek

Nana said... [Reply to comment]

kak guess-hehehe den pon suko tu pasal den lotak tu hehehe

ala kak..bkn slalu den tepek gambo makanan..hehehehe

Nana said... [Reply to comment]

ana-heheh btol2 menda free semenye bez

kek tu not bad la suka kacang badam yg menimbun tu

Nana said... [Reply to comment]

kak azzu-klw akk tanya saya..mmg saya ckp sedap.heheh saya ni makan memilih skit tp bila mkn kt sini saya xpenah komplen hehe

Nana said... [Reply to comment]

damia-heheheh...dasyat ek..penangan gambo tom yam ku ni hehehhe

btol tu skali skala kuar mkn ramai2 ni bez skit..

Nana said... [Reply to comment]

wantie-ha..hang kan suka makan kt SR heheh nant try la kek baru tu

[-suziey-] said... [Reply to comment]

oooo kek tu nama dia golden nut ek..dh pnh mkn dh mmg sedap..hehe..waa mkn free mmg sedap..lazat je rasa

Nana said... [Reply to comment]

suziey-ha btol la tu ingat ada golden2 tu heheh sedap gak kan

mama tisya said... [Reply to comment]

kt mn retoran ni..kek tu cuma tambh badam..yg pisang and coklat tu yg asalnye...kira kek br la ye...lama tk mkn kek kt SR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...