MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, April 11, 2010

SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana.....


Wah sana sini dok buat entry pasal BEN ASHAARI.tadi tgk mama Danishsara dah dilist kt blog BEN jadinye terdetik la aku nk g kat blog tu, wah…sekali tgk beznye….banyak tips2 yang menarik ada kt blog BEN, mmg sesuai sgt la ngan aku yg kdg2 ketandusan idea nk berblogging ni.asik2 cite pasal personal je.kang org muak plak kan hehehe…

Slain tu, BEN tolong promote blog korang sekali kang geng2 blogger yang lain, wah ni sudah bagus ni…so klw korang nk join sama bole la g kat blog BEN ye

SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana.....

1. Saya nk minta pendapat BEN mengenai blog saya ni, ok ke?apa yang patut dikurang, apa yang patut ditambah?

2. Nak tambah kenalan baru kat alam maya

3. Nak tips2 mcm mana nak kasi bez skit blog ni & bole tarik ramai org untuk baca & follow blog ni

4. Nak BEn kenalkan blog saya kt blogger2 yang lain..almaklum la saya ni blogger ikan bilis je hehehehe...


1 ribu orang memberikan idea bernas:

mama_umar said... [Reply to comment]

luassss pulak mata memandang kt layout baru ko nih , hehe, gud job =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...