MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 29, 2010

sejuta..sape nak beli?

tajuk..xagak2 suka wat tajuk gempak2 baru orang excited nak masuk jengok kan..heheh...

xde2... aku xmau jual pun koleksi kesayangan aku ni..ada orang nk bagi 10 juta baru aku jual muahahaha...ni la dia antara menda yg aku sayang..koleksi duit singgit lama.xbanyak skang ada 31 keping je...dulu aku penah kumpul sampai 50 keping sekali hilang..ntah mana..uwa...sawan kejap aku...lama tau nk kumpul 50 keping tu...skali ilang mcm tu je

so aku kumpul la balik...lama dah tak bergerak2 koleksi aku ni,dok 31 keping je la takat ni.susah la nk cari duit singgit lama ni skang.dlu2 klw aku g kedai aku siap tanya ada tak duit singgit lama?nak tukar..hehehe..penah dulu ada kuar dlm paper ada satu kedai yg mmg jual koleksi duit lama ni, nak bli duit singgit lama dengan harga RM500 sekeping.tp dia nak duit yang tandatangan gabenor pertama..dalam banyak2 duit aku ada ni xde satu pun ada sign gabenor pertama tu.

izan, entry ni khas utk kau juga heheh sebab kau ada ckp kau nak kumpul duit singgit lama kan?tengok gambo ni buat pembakar semangat & sumber inspirasi ehehehe...


36 ribu orang memberikan idea bernas:

iz-AnN عبداللطيف said... [Reply to comment]

wahh...aku skang ngah cari gabernor apa tah nama dia...aku lupa...ritu aku ingat dah...ti aku bitau lain

ita cutevirus said... [Reply to comment]

waahhh...
jadik pengumpul duit lama la pulak...
mak ita ade duit seringgit yg syiling.. tp, bukan yg emas tu... duit die lebih besar dari 50sen.. warna perak... berat sangat...

Yan said... [Reply to comment]

hubby kitepun sibok nk kumpul duit.. tp yg ader no. siries yg cantek2kla.. ngan rm50 yg ade lmbang 50tahun merdeka ke ape tah...

zuarcity-shop said... [Reply to comment]

WOW...banyak nya kumpul...

salam ziarah ye

momguess said... [Reply to comment]

kalo den konpem den jual
dapek sejuta tu
den mmg mata duitan
hahahahhaha

Ena said... [Reply to comment]

heheh..

ni hobi yg mendatangkan hasil nie.. bagus3x tu nana.. :)

nieda said... [Reply to comment]

bestnya, ada nilai ni..

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

nana,ros pun buat koleksi mcm nana... rasanya dah RM50++... tapi kan, tak ingat la letak kat mana...ishhh, nak kena godek2 cari balik nih...sayang sgt... (x tau pun ada org nak beli RM500 skeping tu...nak kena cari nih pastu cek kot2 ada yg gabenor pertama sign)...

Afne said... [Reply to comment]

mintak sekeping hehehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

ayu pulak suka kumpul duit yg mana semua no siri tu no ganjil..tak kiralah berapa ringgit pun...tapi serious memang susah nak jumpa kumpul semua no siri no ganjil....

SyaNa said... [Reply to comment]

kalo aku sanggop wey jual kalo ade yg nk beli
aku kan mata $$$$$
hahhahaa

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, kita pun ada..tp x banyak la..pastu ada yg hilang gak..hu3x..kita ada 2 no berturutan...

Delima said... [Reply to comment]

aku tk suka kumpul brg lama.. buat menyemak rumah aku je... hihihihi

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aku=syana=momguess=mate duitan,sanggop je jual klu ade org nk beli sejuta ke bape juta ke,hahahah

momguess said... [Reply to comment]

mama umar + syana
kalo kite dapek juta2
konpem kite dok umh goyang kaki
kilat kuku kan
heheheheh
jom kite berangan japs
tak pon mlm ni kite pakat p umh nana
curi duit tu
kayo kito!!!

[-suziey-] said... [Reply to comment]

ala ruginya..xde rezeki ko..kalu x bole jual skeeping rm500..

Syafiq Kadiran said... [Reply to comment]

perghhh!!!
banyak nyer sinngit lama...
saya ada 50 lama sekeping...

Nana said... [Reply to comment]

izan-hehe kau nk cari wat apa?ada orang nk bli mahai ke?

Nana said... [Reply to comment]

ita-dah lama dah hobi ni dari zaman sekolah lagi..tp dah ilang kena kumpul balik

Nana said... [Reply to comment]

yan-hehe mmg ada org jenis suka simpan no siri yg cantik2 tp ssh nak jumpe..

Nana said... [Reply to comment]

zuarcity-tu pun banyak dah hilang..eheh salam kenal

Nana said... [Reply to comment]

kak guess-hahahah...pastu bli bath tab kak..ltk kat bilik air heheheh

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe mana tau kan makin lama simpan makin bernilai...tp syang la nk jual

Nana said... [Reply to comment]

nieda-tu la..lama2 simpan mmg berharga..

Nana said... [Reply to comment]

ros-kedai yang beli duit singgit lama dengan harga RM500 tu ada kat maju junction kt KL tp skang tak sure plak..ada lg ke tak dia amik dengan harga tu

Nana said... [Reply to comment]

afne-hehe bole tp duit baru punye nak?ehhehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-owh mcm tu plak ek..tp tu la..klw nk kumpul yang siri lawa2 mmg susah skit nk jumpe

Nana said... [Reply to comment]

syana-hehhehe...kalau la ada org nk bli ngan hage sejuta...heheh

Nana said... [Reply to comment]

ana-sam ala penah ilang gak 50 kepin glak tu nanges tau..

Nana said... [Reply to comment]

delima-heheh 1 ari nanti akn bernilai tau

Nana said... [Reply to comment]

zt-hehhe klw ada org nk bli sjuta?ada ke?eheh

Nana said... [Reply to comment]

kak gues- aih den kena simpan dlm peti besi la gini hahah

Nana said... [Reply to comment]

suziey-tu la..xde rezki..tp mmg lawak la time tu berlumba2 g carik kt kedai hampeh xde..sign gabenor pertama tu

Nana said... [Reply to comment]

syafiq-ni pon banyak dah ilang..

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

fuyooooo... byk tuh...tp syg la yg 50 keping tu hilang..bukan senang nk kumpul

p/s: tu la buleh pulak dia p google gambar adik nurin tu pagi² buta..eli tgk pun ngeri

** atie + aisyah ** said... [Reply to comment]

mak aiiiiiiiiiiii.... byknye nye duit.... makcik kayo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...