MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 26, 2010

seram!! damia nampak hantu!!

ni cite minggu sudah....masa kat bird park..siang2 plak tu..damia nampak hantu! ei...seram aku naik bulu kaki...

korang seme bernasib baik..sebab aku sempat amik gambar hantu2 yang damia nampak tu..klw korang xberani nak tengok sila tutup mata...tutup mata..kang ada yang kena heart attack susah plak..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tara..ni la rupa hantu yang damia takut kan tu..hahahaha..saspen je kan..time ni singgah nk bli air ada la sorang mak arab & family duduk sebelah meja aku, tros damia cakap ma...tatot...tatot antu...hahaha..amrul gelak je..aku cakap tu bukan hantu la...hehehe..klw la mak arab tu paham bahasa malaysia, agknye mesti dia cakap mcm ni "AFA??ENTE CAKAP ANA HANTU??" kekekeke...

hantu & anaknye...pastu kat area playground kat bird park tu damia cakap lagi..ma..tatot antu..hahaha..aku mmg xtahan nk gelak dah..damia ni buat lawak la..

ni plak antu ngan boypren nye or mayb somi dia kot..siap pegang2 tangan tu kekekek...
hehehe..damia tengah gelakkan korang sebab kena tipu...

30 ribu orang memberikan idea bernas:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

dulu2 pun masa aleesya first2 nampak mak arab bpakai hijab ni, aleesya pun takut gak..pas dah lama2 biasa tgk coz centre ayu memang ader students arab..dah ok...siap salam2 lagi aleesya...

tapi kan mak arab ni masa kat public jer pakai cam tu..kalau dalam rumah ata masa kawen pun...diaorg lah paling seksi...

lia said... [Reply to comment]

ko mmg sengal la..... aku ingt kan betul hantu kah3...

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

haha..suspen2x..tgk tajuk ingat damia nampk hantu dlm umah..=p

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe damia kan 1st time dia cakap takut nampak org pakai purdah time kat bukit bendera sepanjang jalan dari bawah sampai puncak dia cakap takut hantu takut hantu sampai seme org dalam train tu gelak heheheheh

Nana said... [Reply to comment]

lia-hahah dah tu seme pakat dok buat cite antu seram2 je...hahaha aku pun nk buat jugak

Nana said... [Reply to comment]

lily-ahhaha...klw kat umah tu kan mmg selalu sgt dia cakap nampak antu nak2 bila dia terjaga time 3,4 pagi aih...jgn la bg ibu dia nampak...heheheh

Siti said... [Reply to comment]

babap dah damia ni...suka sakat auntie yer...hehehe

Fiza Nordin said... [Reply to comment]

eeeee tak baik tau damia...untie pija babap montot tarik idung nnt baru tau!!!

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

hehe kalakorla.. igt betoi2 nmpk la umah ka..hehe

Ena said... [Reply to comment]

ekekekeke..

kelakar la damia nie..
tp si anis dulu pun camtu..
skrg dah terjangkit kat irfan pulak.. hoho

cute la damia gelak tu.. happy jekkk

mama tisya said... [Reply to comment]

suka ye damia tipu kami..hehehe..tp bdk2 mmg takut kalo nmpk org bertutup litup camtu

ZALIYATI said... [Reply to comment]

hahahah, nana anak sy pun camtu gak dulu..kami melawat KLCC..dlm lif nak naik tu, along (anak sy)menyorok belakang sy..sy tnya nape??dia tunjuk org pakai jubah tu..then, dia kata ''hantu''...hahaha..gelak besar kami dibuatnya..

firahadifa said... [Reply to comment]

ahahahaha.. funny2...
ingatkan ape tadi..

chugie said... [Reply to comment]

hehehe..takutnye..

fatin pun takut ngn org camtu gak..

Nana said... [Reply to comment]

siti-hahaha..saje la bg korang ilan tensen..petang2 nih

Nana said... [Reply to comment]

kak fiza-hahaha...meh la dtg babab..ibu dia xkisah nye

Nana said... [Reply to comment]

fiza-heheheh takat dia cakap ada antu tu ada la kt umah tp xpenah lak nampak lagi hrp2 xnampak la heheh

Nana said... [Reply to comment]

ena-heheh..owh ada geng ek hehehe...

Nana said... [Reply to comment]

eryn-tu la...mata je nampak kan..pakai serba itam lak tu heheh

Nana said... [Reply to comment]

zaliyati-heheheh tu la lawak kan...seb baik la arab tu xpaham kekekeke

Nana said... [Reply to comment]

afida-hehehe...kasi korang seme ilang skit tension ptg2 nih hehehe

Nana said... [Reply to comment]

chugie-heheh..aik ramai la plak geng damia ye..eheheh

Nida said... [Reply to comment]

Hahaha.. ingatkan hantu mana ler siang2 buta menonjolkan diri...

Anak Kak Nida pun takut juga klu jumpa org yg pakai camni.

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-hehehehe tu la ramai budak2 takut kan..nampak biji mata je dua ketol berkedip2 mana orang tak takut heheh

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

ooo.. main2 budak damia ni ekkk..
mati2 makcik igt ko nampak betul.. manela taw kan..iii,... nak kena bdk ni .. =D . siap gelakkan kite lak tu.. ;p

Nana said... [Reply to comment]

leily-hahah sudah tertipu...heheh jgn la marah gurau senda kan membawa bahagia kekekek

mama_umar said... [Reply to comment]

wakakakak,damia,mule2 aunty tgk gamba tu pon aunty takot jugak ;D

Nana said... [Reply to comment]

zt-jgn cakap kau..aku tgk tgh2 malam ni pon takot je hehehehe

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hahahahah nk gelak bole..ekeeke;P

✿bieyra dhamira✿ said... [Reply to comment]

kak..comel tol damia ni amek gambo...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...