MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 14, 2010

sesi potong kek

semalam balik keje, aku larik kejap g k4 cari cekak, kengkonon nk cari cekak yang ada ala2 sesungut butterfly tu tp dah abes plak...last aku sambar je la..cekak kale putih ada riben putih+ijau ceh... dan2 nk bertema ijau, mentang2 kek ada kale2 ijau hehehe...

majlis dibuat kat umah mak aku, ala bawah umah aku je..hehe..tp tunggu anak2 buah aku blk sekolah baru meriah skit kan ada budak2.simple je celebrate bezday damia ni, potong kek aje..abah damia kan xde xbez la klw wat majlis tanpa dia kan...nasib baik demam damia dah kebah, tp time aku balik keje mak aku ckp damia baru pas muntah, tp cirit birit dah ok dah...fuh..lega dengar..ok la malas nk cite panjang jom la tengok gamba2 damia potong kek.

once again...tq pada aunty2 seme yang wish bday damia semalam sama ada kt blog atau pun kt fb...terima kasih kerana turut mendoakan yang baik2 utk damia...

bezday girl..pelik dia tak cabut plak cekak tu heheh..selalu pakai xdan seminit dah buka dah
susah nye nk suh dia senyum amik gambo posing ngan kek
dah siap2 sedia pegang pisau nk potong kekdamia takut lilin ni tau...dia xmau tiup aku suh tiup dia lari last2 aku yg tiup, dah tu api nye beso sangat aku tersalah amik lilin utk org tua, patut amik lilin kecik utk budak punya balik umah baru pasan salah amik hehehehe...
kek bezday damia yang dibuat dengan penuh rasa kasih sayang hehehe...
tak sampai 10 mnt dah tinggal suku..potong2 bg jiran sebelah umah skit, balance simpan utk abah damia, arini abah damia singgah KL terbang dari penang ke kem sungai besi, jap lg nk g amik dia kt kem (yang.. suh pilot benti kan heli ats bumbung umah kita je la..xbole ke hahaha..)kami berdua je..celebrate tanpa abah damia..klw korang sedih x?heheheh...(gelak tak ihklas hahaha..)
mari potong kek seme org xsabau nk mkn dah
peace!!
si ibu yang ober posing di majlis ari jadi anaknye hahahha...well..u know me..

38 ribu orang memberikan idea bernas:

ita cutevirus said... [Reply to comment]

melazatkan sungguh kek tu... huhuuh... takpe kan damia... abah takde... tp, abah da call kan?? abah da nyanyi² utk damia kan??? takpe.. takpe.. next birthday, damia wish supaya ibu & abah dok sesame ngan damia skali.. insya Allah...

mama tisya said... [Reply to comment]

u look green...ehhehehe...damia takut lilin ek..tkper time 3thn nanti sure die tk sbr2 nk tiup lilin mcm tisya...ehheheh

firahadifa said... [Reply to comment]

tomey nyer budak bertuah nie......... geram! mam dia pon tomei!!

btw , birthday damia same hari ngan my twin nephew tauu

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

tomeinya damia senyum..tp ada rupa cam takut lilin je tu..hehe. lawolah teme hijau! i loike!:)

bestnya celebrate besday anak tak sabar tggu darwisy setahun..huhu

** atie + aisyah ** said... [Reply to comment]

nak kek tu... tak sabo nak mkn ahad ni... nana,.. comel sungguh damia.. happy besday lagi skali ye.. moga sentiasa sihat, ceria, comel dn jd anak yg solehah serta dipanjangkan umo...aminnnn

Afne said... [Reply to comment]

aikk.. tinggal separuh je kek cekelat kiwi tu? hana ngan haziq tak dpt ker? hehe

SyaNa said... [Reply to comment]

lazat nmpk kek ko tu
wey kalo aku pun sedey la celebrate tanpa org tersyg :)

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

cian damia potong kek abah xde skali yer??? xpe2.. mtk2 thn dpn abah ade skali erk... comel damia pkai cekak tuh... kulihat ijau...

akak pon tak buat lagik kek utk Airel... balik keje sbuk nak msk utk mkn mlm plak... huhuhu.... Insyaallah nak wat ari mggu nih nnti...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

menjadi ler kaler tema ko kaler ijau tue .. ala2 dofa blkg pun dah ada kaler ijau .. tak leh thn part lilin .. sure damia excited tgk lelen beso tue .. aku tumpang seronokk nana ;-)

momguess said... [Reply to comment]

mano den punye bahagian kek tu
sobs arr
tapi damia comei sunguh

Ena said... [Reply to comment]

heheh.. nie leh masuk contest ijo tu nana.. ijau jer akak nampak tu.. comei jerk besday girl tu kan!.. tambah2 ngan ibu nyer yg hepi sokmo.. bagus2x,,ceria2 selalu.. hehehe

nieyza said... [Reply to comment]

aaaaa...so sweett tema.....birthday girl nmpk sweet & bijak!

[-suziey-] said... [Reply to comment]

nana bak mai sket kek tu..huu..buat ku teruja mau bikin kek jugak..ekek:D

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

nanti abah balik ajak abah pi celebrate ngan damia yer....

alahai..tingin nak mkn kek nana buat..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

nanti abah balik ajak abah pi celebrate ngan damia yer....

alahai..tingin nak mkn kek nana buat..

Wan_hazel said... [Reply to comment]

happy bday adeq Damai..semoga mmbawa kebhagiaan kat fmlly.. hehehe..peace..adeq Damia comei..hehehe


owh ya..mama damia,wan nak tanye nie..boleh tak law wan gune pic adeq Damia utk entri2 wan..n wan akan backlink trus ke blog nie.


pic yg wat cakap tu..pic yg ade tulis "ape abg wan cakap nie erk,tak taw lah"

minta kebenaran..

honeysour's blog said... [Reply to comment]

huhu..tgk kek tu je dah meliurkan..yummmyyy..nana nak skett..hehe

anyway..hepi bufday damia...

Nana said... [Reply to comment]

ita-hehe tu la abah dah call awl2 nyanyi algu bezday, arini abah dia dtg kl hrp2 sempat nk celebrate together hehehe

Nana said... [Reply to comment]

eryn-eheh tetiba la bole nk bertama green
time damia 1 tahun kemain dia pegang api kt lilin tu hahaha tahun ni dia takut plak

Nana said... [Reply to comment]

afida-heheh..tq..damia je comei mak dia x..ekekekek
op yeke ramai la plak bezday sama damia semalam sorang blogger ayah dia nye bezday

Nana said... [Reply to comment]

fiza-hehe tema tu tak de plan pun...sebab tgk kek kaler ijau so rasa gedik2 nk pkai bj ijau hehehehe
saba tau..ehehe tunggu darwisy stahun celebrate beso2

Nana said... [Reply to comment]

atie-heheh tq..kek ari sabtu ni kosong je..xde buah kiwi mcm ni heheheh
tq wish...

Nana said... [Reply to comment]

afne-tu semalam tinggal separuh arini licin dah ehehehheh

Nana said... [Reply to comment]

syana-hehe nampak lazat rasa blom tau hehe
nk wat mcm mana...sedey mmg sedey sob..sob..

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-tu la..abah xde plak xpe la hujung minggu ni celebrate lg skali ngan abah hehehe

Nana said... [Reply to comment]

diana-eheheh gatai2 nk wat theme ijau plak hehehe...tq...

Nana said... [Reply to comment]

kak ina-ahkak nye bahagian damia dah makan kekekke...
tq kak..

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe ye gak kan..dah wat entry contest tu blom publish lagi hehehehe

Nana said... [Reply to comment]

kak nieyza-hehehe tq...

Nana said... [Reply to comment]

suziey-heheh buat la..utk sebeday aqeel rasa bangga je tau dpt buat kek bezday ank eheheheh

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe tu la sabtu ni la abah damia blk lg celebrate lg hehe

Nana said... [Reply to comment]

wan hazel-ok no problem...tq sudi jadikan damia model kt blog tu ehehhehe
tq..tq...

Nana said... [Reply to comment]

honeysour's-heeheh ala biasa2 je kek tu...
tq yea..

lia said... [Reply to comment]

hepi belated besday damia... sori la lmbt wish...

aZuRa AhMaD said... [Reply to comment]

hepy besday damia..auntie zura ucapkan

Nana said... [Reply to comment]

lia-tq..xpe..lambat pun janji ada hehehe

Nana said... [Reply to comment]

kak zura-tq...

Ayu Jaffar said... [Reply to comment]

simple je kek..tapi cantek :p
damia, hepi belated birthday...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...