MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 28, 2010

sorry kawan2...

STICKY MODE

kalau ada sape2 prasan...esp sape2 yang aku suka komen di blog nye tu..skang ni aku jarang dapat nk komen kt blog korang... bukan aku xsudi..tp sebab ini lah sebabnye:

asal aku klik blog korang kuar ni!
pastu bila dah bole buka aku bole baca je gambo xleh view dah tu camne aku nk bg komen yang seikhlas ati?hahaha..xbez lak komen tp xdpt tgk gambo korang tu - blog mamatisyani blog fiza...pon sama gambo xdpt tgk uwa....
gambo2 kat blog aku ada plak kuar seme..gambo2 korang je aku xleh tgk.ada sape2 yang mengalami nasib sama mcm aku x??sorry kepada kengkawan yang sangat rajin tinggal jejak kat blog aku..lately ni la kejadian buruk yg menimpa aku kt opis..kt umah ok plak...nanti aku akan cuba berjalan2 kt blog korang k...thanks seme..

aku dah try cari jawapan kepada permasalah aku ni Engineer IT/mak ngah damia dah pun jawab :

juliana abd samad: server blogspot slow,kekadang slow respond,takpun server ofis kak long slow so lambat reply,packet lost terus connection time out

tq jue dah bg penerangan yg jelas..tp satu hapa pon kak long tak paham kakakaka....

11 ribu orang memberikan idea bernas:

Echa said... [Reply to comment]

nana.. jangan kata ko.. aku pun tak paham sama..hehehehehe

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

adehhh sianyer ko ..sabo yer .. server ofis korg tue ler problemnya

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

la ye ke..ciannya kt nana.. agak2 betoi la apa sedar nana tu ckp.. fiza pon kekdg tak dpt gak tgk gmbr org..esp blog mama tisya jgk..so far, blog nana ok lagi la cuma kkdg je..tp mmg kalo tenet lmbb akak blog pon slow tmbh2 gmbr yg berat.

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

*akak plk bukak..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hehhehe mmg bese terjadi..huhu..

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

hehe,nana..server opis ko nih..

Nana said... [Reply to comment]

echa-hehe bahasa teknikal mmg aku tak faham janji bukan opis aku block

Nana said... [Reply to comment]

diana-tu la ni dah ok skit kot..

Nana said... [Reply to comment]

fiza-kalau blog yang femes & ramai org masuk pun kdg2 susah kan nak masuk blog tu

Nana said... [Reply to comment]

suziey-heheh aku ingatkan office block seb baik

Nana said... [Reply to comment]

zt-tu la..pesal ntah msk web lain ok lak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...