MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 27, 2010

survey punye survey

em...minggu ni aku asik la dok survey tmpt2 menarik yg harus pegi kat kuching tu ntah mcm mana godek punye godek terjumpe 1 blog yang aku rasa sangat berguna & membantu bukan aku saje..tp sape2 je la yg nk g ke kuching

just nk share ngan korang kot2 korang nak cari gak ke..apa2 yg menarik kat kuching tu, nak tau mana tmpt2 shopping, mana tempat makan bez korang bole masuk blog ZAMTRANSPORTATION, habis dah aku baca psl tmpt2 menarik kt kuching ni. sangat2 membantu utk org yg 1st time nk jejak sana.

13 ribu orang memberikan idea bernas:

CaMaRPuTiH said... [Reply to comment]

wow... mekasih. sat agi nk jenguk gak la... nk jmp cat gak tp lmbt lg. hihihihihi...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hehe..good info./tp aku nk g sabah ler..kalu ade info2 sabah roger ok..hehe..

mama tisya said... [Reply to comment]

bgs survey tmpt yg menarik..smp sana tau mn nk tuju ..jimat ms..bestnye nk cuti2..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

nana satu jer nak tambah ..kt sana cuaca agak pns skit .. pastu time nak balik baru ler beli kek lapis & ikan terubuk tue yer .. masih fresh lagi ;-)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

ayu dulumasa gi kuching pun survey2 gak...tapi survey gitu2 jer..coz pernah duduk kat kem semenggo kuching 4 tahun...(ayah ayu kan askar..selalu pindah randah)...

masa first day, org hotel bawak tour..

second day, kakak angkat ayu jadi tourist guide..

3rd day, jalan2 naik teksi...

tempat yg nana jangan miss ialah makan kat apa ntah nama tmpt tu..makan seafood atas bangunan....memang best dan murah...makan lobster pun murah...dan jgn lupa makan sayur midin...

apa lagi erkk nak bg tips ni..??/ nanti ayu ingat ayu bgtau nana..

nana stay hotel mana?

lia said... [Reply to comment]

gambir serawak satu kui3....

Nana said... [Reply to comment]

asha-heheh ..sila la terjah ek..bagus blog tu seme ada..bole la sevey2 dulu tmpt nak pegi

Nana said... [Reply to comment]

suziey-owh sabah ek..kami pun tingin nk g sana..hehe nanti sama2 la kita share info tau

Nana said... [Reply to comment]

eryn-tu la..sebab nak jimat masa la kena sevey2 dulu senang kan..nanti smpai sana tinggal nak terjah je
hehe ala dia tu lagi bez g animun ber2

Nana said... [Reply to comment]

diana-wah..tq2 sudi share info....
nampak nye kena bawa baju nipis2 je la kan hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-wah good info ni...tq..

kita 1st day tu mayb jalan2 sendiri
2nd day kawan amrul bawa jalan
3rd day kawan kita plak bawa jalan
nasib baik ada kawan2 duduk sana..senang skit

xsure lagi nak duduk mana still sevey hotel lagi ni

Nana said... [Reply to comment]

lia-hahaha tu elok bg amrul tu kekekek

ZamZamAlakaZamBiz said... [Reply to comment]

Terima kasih ye sebab sudi jenguk blog kite.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...