MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 19, 2010

teka - teki giveaway



nak join klik sini ok

aku telah dipelawa oleh tuan umah utk join GA ni, siap dapat spesel invitation kt chat box FB kekekek...
ko ajk masuk tros aku join sal hehehe...

caranye cuma teka apa adiah bezday eiyman kt dlm kotak tu
em..aku rasa..educational set kot..mcm ahkak e-car bagi kat eiyman tu heheh...

kena sotry skit pasal blog Sal, em..apa aku nk story ni ek..ni 1st time aku masuk umah ni..heheh
aku suka cara sal buat GA ni sebab simple aje..syarat2nye tu pasal la aku join hehe..klw susah2 mmg malas la aku nk join hahaha....
ok la sal itu je yg termampu aku taip
harap kau terima la ek...


1 ribu orang memberikan idea bernas:

~ Sall said... [Reply to comment]

Tin..Tin..Pon..Pon...Aku datang ni. Semuanye ok. Thanks, join contest yg xseberapa nie. Ok..gudluck :>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...