MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, April 16, 2010

together2

ari rabu abah damia turun KL kejap, dari penang naik heli turun kt Kem sungai besi.

elok2 tgh kami borak2.. tup...tiba2 umah gelap, blackout la plak..umah aku tu klw xde kipas supe dok dlm oven je..amrul pun ajk la kuar g makan...aku dengan muke tak siap nye capai tudung (nsb baik tudung blk keje tu xkonyok2 lagi) hahah..dengan tak pakai walau setepek bedak pun, tudung pun main sarung je..udah tu..gelap..celah mana plak aku nk tgk cermin.heheheh...

jadi la kan..takat kuar makan area2 umah je..janji dapat spent time together2 bukan senang nk jumpe kan..harus la curik2 masa utk kuar sama, wlpun skejap.sian kan kami?masa xbole dibazirkan walau sesaat utk org2 mcm kami hehe...

our dinner tomyam campo+udang petai+kailan ikan masin

meh kita tgk muka2 anak beranak yang tak bersiap hahaha...(akibat bekalan letrik terputus)

1. si anak..ngan baju tido je angkut kuar g makan
2. si bapak-ngan baju kedut2 sila jangan salahkan bini dia xgosok baju xde api la wei kekeke...
3. si ibu-korang tgk tu muka suci murni aku tanpa se oles budak (hahah.. seoles mcm bahasa indonesia je) pastu tudung kemek2 hahah dah amik gambo br aku tau mcm ni rupa aku kuar umah nk tgk cermin gelap xde api..eheheh
oh ye ni buah tangan en.somi dari penang jerok campo wah cedapnye..ops..aku tak pregnant tau..mmg suka mkn jeruk ok.

16 ribu orang memberikan idea bernas:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

bak sikit jeruk tu...tingin lak nak makan...nanti gi KL esok bagi sikit yer...wakakakakak..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

oo ingt kan candle lite kt umah sbb blackout..ekekk:P

xkisah jauh dekat asalkan mkn sedap n spend time together2:p

SyaNa said... [Reply to comment]

mmg tak bazir masa kan korg
mmg suci murni muke ko tanpa seoles bedak..hahahaaa

*ehemmm meh sket jeruk :p

ita cutevirus said... [Reply to comment]

nana,
ole² dari penang... sedap tu jeruk tu... terliur la pulak ita tgk..

opppss... ita pon tak ngandung jugak.. ita pon suke makan jeruk..

~ana~ said... [Reply to comment]

jeruk tu nmpak sedap la...

nana, x kisah la comot pun, janji bahagia dpt spent time bersama en suami dan anak kan...

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

hangin jerk klu xde letrik nih... mcm akak hr tuh la... ok gak xde api nih.... bulih 2gether gether kt luar kan???

momguess said... [Reply to comment]

betoi nana
jgn bazir wlau sesaat pon
heheheh
terliur pulak den tgk jeruk tu
tapi lagik terliur kalo dpt kek cokelat

eT said... [Reply to comment]

hehee...sama la cam saya kalo mkn luar menu yg sama jek..hehe
salam kenal
http://maziati.blogspot.com/

Nana said... [Reply to comment]

ayu-nak makan jeruk meh singgah kemensah kekeke..kita bawa bekal jeruk g piknik

Nana said... [Reply to comment]

suziey-xle candle lite dinner kt umah kang teckik tulang kang xpasal2 kena buat cpr kekekek
tu la nye..dekat ke jauh ke janji dpt sama2 tu yg penting

Nana said... [Reply to comment]

syana-itu la...klw penat mcm mana pun kan..aku xkira dah...sanggup harung seme tu hehe
suci kan muka aku hahahahahah
alamak sorry wei...klw ko g piknik esk leh aku bg sket

Nana said... [Reply to comment]

ita-hahahah tu la kena tulih gitu klw tak sure org tanya pregnant ke?sama la kita peberet gak jeruk ni

Nana said... [Reply to comment]

ana-heheh tu la en.somi xkomplen ok la tu hahaha...

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-klw xde api sian kt budak la bpeluh2 tido panas xde ekon

Nana said... [Reply to comment]

kak ina-ala...nanti la kak, saya bg akk rasa kek tu tau hehehe

Nana said... [Reply to comment]

et-hehe ini la menu wajib ktorg tak sup, tomyam kailan tu wajib ada hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...