MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 14, 2010

tq mamatisya!!!

entry khas utk menghargai pertolongan seorang kawan..hehe

cuba korang tengok apa yang lain kat blog aku?nampak tak 3 column yang dah dioter ni?
aritu kan aku ada buat 3 column tp saiz kiri, kanan & tengah xsama..pastu dia jadi 2 column & 1 lagi column terkebawah...banyak kali juga la mengedit html xjadik2

akhirnya minta pertolongan mamatisya siap...sempurna, lawa skit blog aku ni dah ada 3 column hehehe....baru la cun...aku bab2 IT ni mmg failed la..buta IT la katakan...hehe tp xla buta sangat kot..klw aku buta IT xkan wujud blog ni kan hahaha...

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

dh 3 column ko..cung! aku suka 2 kolum jer kt blog ku psl aku nk mengarang panjang2..lalalala

Wan_hazel said... [Reply to comment]

hehhe..camnie bru senang skit tngok entry..ehhee...

owh ye..bg menjawab ptnyaan mama Damia kat entri wan tu,,, wan dah jawab

mama tisya said... [Reply to comment]

uiks ada entry khas ye...terharu...tq2...mn yg bole kita tlg kita tlg...tk baik kedekut ilmu..sharing is caring...kalo tk phm lg apa2 leh tnye..mn yg kita tau kita tlg..tp kalo yg tktau tu kena tnye org lain...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

owhh patutlah ptg tadi kita masuk tgk2 dah ader 3 kolum...

tu lah gunanya kawan..time susah leh sama2 tolongkan...

btw ni baru cung...ari tu asyik terpk naperlah satu kolum lagikat bawah n3...ekekekek

Nana said... [Reply to comment]

gie-heheh..aku ni malas nk taip panjang2 sebab ari2 berupdate kan...so tulis takat mana yang termampu..yang lain gambar je heheh

Nana said... [Reply to comment]

wan-hehe..akk manala reti...aritu mmg cacat skit..nk oter konon..dah try godek2 xjadi last2 minta tlg kawan heheh
ok dah tgk dah jawapan tu

Nana said... [Reply to comment]

eryn-heheh..saje mau bagi orang tu kembang wakakakaka..
tu la..buat apa la nk kedekut ilmu?bukan ke dapat pahala kongsi ilmu yang kita ada..
pelik gak ngan pangai org2 kedekut gitu kan..whatever la..dia xmau bgtau kita tanya orang lain apa susah

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hahahah aritu kan cacat skit..mmg kita dah buat 3 colum tp tak reti nk setting right & left sidebar sgt complicated nk buat..dah try banyak kali xjadi2 juga..
last2 minta la tlg org2 pakar IT ehehe

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

nana, patut la siang tadi nak masuk diprivatekan...rupa2 rumah tgh renovate...apa2 pun, mmg cunzzz.... blehla tambah widget cun2 lagik...

Afne said... [Reply to comment]

tahniah nana. ceria skit layout br ni. credit to errynn hehe

~ana~ said... [Reply to comment]

cantik3x....pas ni dah bleh buat sendiri la yea...seb baik ada sifu yg master bab2 it nih..:)

firahadifa said... [Reply to comment]

wahhhh.. da makin tantek da blog dier... i likeee

Ayu Jaffar said... [Reply to comment]

blog berwajah baru...nampak ceria la nana! hehehe kak ayu lak asal tukar je..mulalah berterabor sumenya :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...