MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, April 9, 2010

UbAt KuAt!

semalam aku ada dapat UBAT KUAT free je tau...
nak tau ubat apa???
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tara..ini la ubatnye...hahah..korang tu mula la tu kan..dah la malam tadi malam jumaat muahahaha...laju je nak tau ubat kuat apa aku dapat kan?ni ubat kuat untuk damia bg membesar dengan sehat & kuat (eh mcm lagu milo plak)
free sample CITREX, vitamin c (blackcurrant flavor for junior) new product from pharmaniaga.jgn kata junior aku yg senior ni pun suka,sedap kunyah2 hehe..mcm gula2 plak rasa dia.harus aku sorok dari damia kang dia ingat gula2 nak makan je.sekali sehari je utk budak umur 2 tahun

ni la yang bez keje kat dalam line pharmaceutical, nk bli ubat murah, pastu dapat test dulu ubat2 sebelum kuar kat pasaran.penah gak kena jadi tester rasa new product vitamin c company aku
tapi vitamin c perisa blackcurent ni bukan ubt idaman pharma, ktorg nye perasa oren

model vitamin c tak berbayar muahaha..
&
testimony juga..kita tgk adakah damia akn makin bulat lepas makan vitamin ni
****************************************
ni plak?vitamin aku! hahahaha...vitamin aku shopping la..mmg baik untuk kesihatan pun kan?kan?shopping tu kan salah satu terapi yg sgt bagus utk kaum wanita.heeeeeeeeeeee...

baju ni aku bli last week, malas nk tepek kt blog,tp untuk tak menghampakan permintaan zety a.k.a mama umar dia nk tgk bj kurung yg aku ckp cantik tu hahaha..(cantik ke?) so aku tepek la...bukan nk menunjuk2 tau klw nk tunjuk pun suka aku la blog aku hahahah..

kasik close up bahagian leher & tangan pesen cerut ala2 jubah.kt leher ada beads, kain kembang payung.
yang ni pun sama pesen leher ada beads berjurai2 & tangan lain patterm dari yg ats


26 ribu orang memberikan idea bernas:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

bestnya dpt ubt + vitamin byk gitu ... rezekie ... untung ler org slim senang beli baju weh ;-)

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

huhu byk nya ubat kuat damia...hehe.. siap posing ngn lagi damia..hehehehe..

sekali beli baju 2 helai ka?aiyak! best soping na...

ita cutevirus said... [Reply to comment]

cantik nyer baju tu... harus la kalo ita tak de size... huhuhhuhu...
cosway nyer vit c pon sedap... macam² bentuk & perisa ade.. ada stoberi, oren, anggur isshhh.. byk laa...

Ena said... [Reply to comment]

bestnyerr..

tambah2 sihat la damia pas makan ubat kuat tu nanti kan nana!>! hehehe.. bangus la camtu..

cantekkk la baju tu.. lamer x sopin utk diri sendiri..uwaaaa...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hahaha mgm dh pk lain dh..skali utk damia daaaa..potong btl..ekeke:p

nice baju tu..

mama tisya said... [Reply to comment]

wah ubat kuat...hehehehe....byk ek dpt sample...so blum jual lg ke kt pasaran???

kita suka gk bj2 kurung mcm nana bli ni tp tula bila nk bli kdg2 size tk ada...org slim ok kot..kita dh berisi...ehhehehe

mama_umar said... [Reply to comment]

uhuk3,terbatuk aku ni haa..lawo wehh baju2 tu..aku igt thn ni raye beli siap ajelah,hehe,dah pk raye daaa

~ana~ said... [Reply to comment]

mcm sedap je vut tuh...dah ada kat market ke belum erk nana?

baju2 tu pun sgt cantik..nak nak yg color purple tuh...cantik gilos...

Siti said... [Reply to comment]

byknya dpt citamin..best..jimat dah tu...

wow..cantik sungguh baju2 tu..kat man shopping tu?

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

tantek ar baju2 tuh... soping sakan eh....

hehehe.... akak ingatkan mama damia yg nak mkn ubat kuat tuh....

Hezesuze said... [Reply to comment]

baru nk komen ubat kuat xelok dimakan tup2 vitamin damia daaa..

tipah tertipu....hahahaha
btw...cantik baju tu...akak nk beli tp kalo beli kompom kene potong lengan n kain...uwaaaa!!

tp syukur apa yg ade...hehe

wantie said... [Reply to comment]

wah damia pun ada ubat kuat. banyak plak tu dapat. bak meh sini sikit...

Nana said... [Reply to comment]

diana-hehe tu la..jimat bulan ni xyah bli vitamin hehehe
ala..baju2 gini kan banyak saiz...org tak slim pun bole pakai apa..oter la skit klw panjang heheh

Nana said... [Reply to comment]

fiza-heheh damia tu ikut je klw org suh posing hehehe
ala da lama xmembeli baju kurung...tu yg rembat je 2

Nana said... [Reply to comment]

ita-apa lak xde size..ada apa size banyak tau...tak xde alasan utk tampil bergaya (cewah)

*kata2 semangat utk kawan2 hehe

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe hrp2 nye btambah2 sehat...berat badan pun baru2 nk naik je tu, biar kasi dia selera makan skit

baju2 ni utk pkai g kenduri kawen je, kwl xde org kawen simpan pkai raya hahah

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hahahah..dah agak dah korang2 ni sure fikir menda lain dah muahahha

tq...main rembat je baju tu dah rambang mata sebenarnya

Nana said... [Reply to comment]

eryn-rasanya blom kuar lagi ubat ni,eh apa plak xde saiz?ada la..banyak saiz tau kita amik saiz 42, ada saiz 46,48 kita tengok

Nana said... [Reply to comment]

zety-hahah khas utk ko...ko batuk?nk ubat batuk?ada satu lori aku bagi hahahaha

aku mmg bli bj siap je time raya malas nk tempah2 senang

Nana said... [Reply to comment]

ana-rasanya ubt ni blom kuar lagi.
tq...main pilih je tu mata dah rambang tgk seme lawa2

Nana said... [Reply to comment]

siti-tu la..damia nye appeton sebulan sekali bli ehehe..mmg sebulan abes sebotol.
dapat sample ni bole la tahan sbulan gak

baju2 tu shopping kat butik kawan kakak

Nana said... [Reply to comment]

zeu-tq..
hahaha...xde la makan ubt2 kuat ni.bukan elok pon mkn vitamin je ckp

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

wah bagus gitu kan... eemmmm best damia dpt free vitamin c kan...
wah.. kemain vogue baju2 ko tu ya... cantik aaarrr

Nana said... [Reply to comment]

rina-biar kulit dia lawo skit mkan vit c damia dah ler kulit sensitip kena geget nyamuk bebekas..
heheh..ala..xde vogue mana nye lah...

Nida said... [Reply to comment]

ubat kuat si Amrul takde ke???hehe

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-tongkat ali orang kampung satu hahahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...