MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 26, 2010

::-THE WINNERS ARE::-

ok seperti yang dijanjikan..arini keputusan Giveaway From Damia...disebabkan pemenang di cabut oleh cik damia kita..so aku kena letak gambar2 bukti cabutan yang dijalankan semalam tu diadakan secara telus... setelus keputusan pilihanraya di Kuala Selangor..kekekek...

nama peserta yg aku dah print lipat kecik2 & letak dalam bekas itik ni.klw korang tengok kertas tu ada tulisan2 jgn salah paham..aku lipat nama2 korang tu kedalam sebab aku pakai recycle paper...(sambil berkempen kitar semula ehehe..)
damia tgh memilih pemenang..puh..kiri..puh..kanan...
ok ni la 3 pemenang yang dipilih oleh damia
dan masa yang ditunggu2...ini la para pemenang Giveaway From Damia..minta maaf ye korang..oleh sebab font dia kecik..& aku amik gambo terlalu dekat..gambo jadi blur

peserta no 49: b.O.n.d.a
peserta no 2: Nida
peserta no 47: mama zharfan

aku rasa mcm baik hati lagi..nak bagi satu adiah utk pemenang saguhati..

pemenang saguhati...wanhazel..(orang kuching wan ni)tq sebab susah payah edit gambar damia ni..lawa tau..i like...pastu wan ni plak cadang suh kami sekeluarga bercuti ke kuching, sarawak hahah..padahal mmg kami nak kesana pun...tahniah kepada para pemenang...sila emailkan nama,alamat & contact nama anda kat email nanamrul@yahoo.com

anda akan menerima sesuatu dari kami,tp kena tunggu...kitaorang balik dari bercuti kat Kuching, Sarawak minggu depan.kepada yang tak menang...jangan putus asa..ada lagi 1 giveaway bulan 5 nanti ek.sekali lagi terima kasih kepada semua 101 orang peserta yang sudi join Giveaway yang tak seberapa ni...tq seme...

36 ribu orang memberikan idea bernas:

Nida said... [Reply to comment]

Alhamdulillah.. barulah boleh tidur lena malam ni..hehe...

Thanks ye Damia.. auntie Nida sayang sangat kat Damia tau... nanti ajaklah mama dan papa bercuti ke tempat auntie Nida ni ye...

yahooo!!!!!!!! seronotnya

p/s: Nana nanti bagi Kak Nida add emel Nana ek.... sayang korang semua :)

iz-AnN عبداللطيف said... [Reply to comment]

aler tak menang la...nampaknya takde rezeki la...hehehe

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah pd pemenang...wah pemenang saguhati edit gmbr damia cun la

Lelord said... [Reply to comment]

tahniah2...nana nanti ko wat lagi Contest & GA kompomberduyun join ekekekeke

Siti Ruhayu Ab Rahman said... [Reply to comment]

wow..
tahniah yer kat korang, mmg best mama damia nie... i like,

menyesalnya terlambat kenal....apa2 pun salam dr kulaijaya......

Ena said... [Reply to comment]

Tahniah buat semua pemenang!!

Nanti buat lg yeh!>.heheh

firahadifa said... [Reply to comment]

tahniahhhhhhh

Ain said... [Reply to comment]

tahniah untuk semua pemenang....

murah betul rezeki nida.....

banyak menang kontest...hehehe

b.O.n.d.a said... [Reply to comment]

saya menang!! saya menang!!
hOyehhhh!!!

tOcei nana!
muahhhh kat menantu..eh..damia!
=D

Siti said... [Reply to comment]

tahniah pada pemenang. cantik bekas cabutan bertuah tu. :)

Alya said... [Reply to comment]

tahniah pada yg menang....bukan rezeki saya lg la ni...hehehehhe....

bertuah nida,perasan gak dia banyak meanang contest.....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

tahniah tuk sume pemenang..
hihihi, cumey gambar damia yg edit tu.. =D

rose --{@ ibuRafiq @}-- said... [Reply to comment]

salam
waahh sini pon si nida menang..
mmg bertuah sungguh
heheheh...

tahniah kepada pemenang..:-)

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

thniah pd seme pemenang...

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-tahniah..hehe akk ni mcm tau2 je akk menang kan..hahaha

Nana said... [Reply to comment]

izan-xpe cuba lg bulan depan hehehe ko kan selalu murah rezki kekekek

Nana said... [Reply to comment]

eryn-tu la..terharu ada org sudi edit2 gambo damia tu pasal kena bagi dia adiah saguhati heheh

Nana said... [Reply to comment]

lelord-heheh...sebab letak kan syarat yang senang kan..tu pasal seme nak joib

Nana said... [Reply to comment]

siti ruhayu-hehe xpe2...nxt mth ada lagi GA join tau..

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe yes..bln 5 ada lagi..join tau

Nana said... [Reply to comment]

afida-hehe try nxt time..

Nana said... [Reply to comment]

ain- tu la kan prasan juga kak nida mmg banyak menang GA hehe ada luck la

Nana said... [Reply to comment]

bonda-heheh tahniah..jgn lupe email ye

Nana said... [Reply to comment]

siti-owh bekas tu..kawan belikan kat indonesia..mmg comei je..

Nana said... [Reply to comment]

alya-hehe xpe try lagi ek..bln depan ada lagi
tu la kak nida mmg murah rezki selalu je menang

Nana said... [Reply to comment]

leily-tu la pasal lawa gambo wan edit tu

Nana said... [Reply to comment]

rose-heheh mmg kak nida bertuah sgt2 arini saje menang 2 GA hehehe

Nana said... [Reply to comment]

zue-try bln depan ek..hehehe

chugie said... [Reply to comment]

tahniah pada pememang.. hehe:D

Nana said... [Reply to comment]

chugie-xpe..nanti join lagi ek nxt mth ada lg

Wan_hazel said... [Reply to comment]

wan pun kasi alamat ke??/hehehe..tak sangke plak adiah utk adek Damia nie..dapat sagu hati plak..tengs...slmt datng ke Sarawak..

mama zharfan said... [Reply to comment]

tq tq !! kiss to lil sweet damia :) i dh email my details
ni link psl me menang GA ni :
http://suzie284.blogspot.com/2010/04/lucky-monday-me-won-lucky-draw-contest.html

Nana said... [Reply to comment]

wan-em..bole dipertimbangkan nanti kita jumpe kat sarawak utk wan collect adiah dari akk..hehehe

Nana said... [Reply to comment]

mama zharfan-heheh tq sudi wat entry psl menang GA ni..tunggu adiah dari kami ye

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

tahniah pada yg menang...

Nana said... [Reply to comment]

ros-cuba lain kali ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...