MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 20, 2010

yeay esok xde letrik!! yehaa..

heheh aku rasa sure korang pelik kan...tengok tajuk aku tu..hahah mana orang suka klw xde letrik aku siap yehaa2 lagi kekekeke..

nak tau sebab apa?sebabnye esk xde letrik kt opis sepanjang ari ok...klw ngikut notis gangguan bekalan elektrik tu start dari pukul 8 pagi sampai 7 malam.heheh..maknanye esk makan gaji buta je la...nk wat keje camno xde api?heheh...

tp keje ttp kena dtg mcm biasa...kita tengok je la esok agk2 opis ni panaz supe dalam oven mayb la kot boz suh balik kot heheheh...

ni bukti tau esok xde api..alamat opis aku atas sekali plak tu hehe..

20 ribu orang memberikan idea bernas:

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

wahh... sonotla xde api kt opis.. nnti bulih ar ngulor... heheh...

klu kt umah mau menggelupur nih.. panas....

Ena said... [Reply to comment]

hoho..
best la camtu.. leh la hu ha hu ha.. time tu kan!>. heheh

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

aku tgh bygkan ko duduk kt ofis bergelap .. sepanjang hari tue .. adeh tahan yer ... heh..heh.. kalau aku dah larikks balikk ;-)

ita cutevirus said... [Reply to comment]

nana,
umah ita penah dapat notis cenggitu... tp, sebenarnyer kejap ke black out nyer... tak sampai sejam pown.. die jangka satu hari... tp, kalo everything ok, kejap je..
tp, tak tau la pulak kat area opis nana tu...

Chik Na said... [Reply to comment]

tapi mesti panas...sebab takde acond

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

kadang2 notis ni pun tak leh pakai gak..diaorg suruh kita standby jer...alih2 tak sampai 2-3 jam dah ader elektrik..tapi tak tahu lah esok cam mana..kalau satu hari tak der...phewittt...leh berjimba2 kat shopping complex ler..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

hehehe bek cuti je... duk umah la tak panas..watpa tak umom coti je..hehe

[-suziey-] said... [Reply to comment]

yeay jgk..bole candel lite dinner..ekekk:p

~ana~ said... [Reply to comment]

wah nana...apa lg..ngulor je la..hah3x...

Nana said... [Reply to comment]

zue-hehe itu la ingt nk ngular juga esk tp boz suh dtg keje gak..tgk keadaan la klw lama sgt mayb la balik kot heheh

Nana said... [Reply to comment]

ena-heheh tu la bole la curik tulang kejap kekekek...

Nana said... [Reply to comment]

diana-kita ni kuli je heheh dah boz suh dtg keje mcm biasa kita ikut je..
mmg panaz la..pastu gelap plak tu esk nk stanby bawa kipas tangan kekekke

Nana said... [Reply to comment]

ita-itu la...dlu pun penah dpt notis gini xla lama mcm dua cakap tu mayb dia estimate je kan...tp hrp2 lama la hahahaha

Nana said... [Reply to comment]

chik na-itu la nye..berpeluhla ketiak kekekekek

Nana said... [Reply to comment]

ayu tu la nye setuju tu kdg2 xla lama mcm dia ckp kan
tp klw lama bez nye bole la g JJ ke wangsa walk mall ke seme tu dekat2 opis je hehehehe

Nana said... [Reply to comment]

fiza-aih...xleh amik cuti..hjn bln ni dah apply mau g cuti2 hehe..tunggu la esk kot2 lama sgt xde api buat apa dok tcongok je kan satu keje xleh buat tgu esk camne kot2 boz suh balik je baguihnye

Nana said... [Reply to comment]

suziey-alamak..nk candle lite dinner ngan sape hehehe...lgpun xde api tu kt opis...mana dan nk dinner kekekek

Nana said... [Reply to comment]

ana-heheh tu la hajat dihati mmg nak ngular kekekekek tgk esk mcm mana

lia said... [Reply to comment]

giler keji weh kah3....

Nana said... [Reply to comment]

lia-hahahahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...