MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, April 10, 2010

yeay...berjaya buat 3 column

yes..akhirnya..setelah 2x percubaan berjaya juga aku buat 3 column tanpa ada hilang apa2 gadget dari umah lama.

so buat masa sekarang ni la rumah baru aku, sementara aku nk cari umah yang lawa2 skit, klw xde yg bkenan, aku stay je la ngan umah ni.ni aku saje nk try je ni, tgk2 success heheh...

tp mcm pelik skit la sebab left, center & right sidebar xsama besar hehe..xpela kata try kan..atleast jadi juga 3 colum.esk2 nak try setting dia nye outer wrapper kasi sama besar.anyone?yang terer2 bab ni tulun...

10 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

kena adjust size kiri kanan tu..tk balance ni

Afne said... [Reply to comment]

terer tidak.. tp pernah buat dr 2 column jd 3 column. outcome? ramai komplen blog afne lembab.. keluar sidebar kiri kemudian tengah & sidebar kanan akhir sekali.

godek punya godek afne cari template yg siap2 3 column sng keje. rupanya bkn takat 3, malah 5-6 column punya template pn ada! good bye background lawa2 hehe.

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

ingat ke salah rumah dah tadi...macam tak biasa jer rumah baru ni ngan nana...dah biasa yg dulu2 tu....btw..bagus jugak berhijrah ke rumah baru ni....lebih ceria....

saveme_zero said... [Reply to comment]

tahniah dah berjaya buat 3 kolom. pas ni try pulak 4 kolom erk..hehehe

Fara Dee Dilah said... [Reply to comment]

cmne nk bg gadjet x hilang ble tkar template baru?

Nana said... [Reply to comment]

eryn-heheh dah penat try dah ni xjadi gak tunggu sifu ajar la plak hehe

Nana said... [Reply to comment]

afne-dekat setahun pkai background lawa2 eheheh tp xde plak org komplen slow nk buka tp mmg kita xsuka masukkan gadjet2 yg bukan2 tu pon bole buat berat kan

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tu la...nak gak tukar umah kan kang org bosan la tgk corak sama je...kasi ceria skit hehe

Nana said... [Reply to comment]

sue-wah..mcm ko lah ek ada 4 kolum heheh thegeh2 aku buat ni..ni pun lari skit setting dia

Nana said... [Reply to comment]

fara-alamak tak terer nk menjawab bab2 ni hehe..tp apa2 pun backup dlu template lama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...