MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 27, 2010

yeay..menang no-3 my family beday contest

yeay...menang no 3...nampak tu nama aku?hehe nk tgk lebih lanjut bole masuk sini
tq kepada puan penganjur sudi pilih kami sebagai pemenang....

ni la gambar yang aku tepek & ada kisah nye..kalau korang nk baca entry psl contest ni bole la masuk sini

15 ribu orang memberikan idea bernas:

zura@iwan said... [Reply to comment]

tahniah beb.....hehe

iz-AnN عبداللطيف said... [Reply to comment]

tahniah beb...aku ni bila ar nak menang...sob...sob...

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah...byk2 join sure ada yg sangkut punye..lama tk join contest ..hehehe

suamihanyisterizuki said... [Reply to comment]

waa besh besh...dpt link banner...yeay...suke kan even hadiahnya xseberapa kan...

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

tahniah..... tak sia2 masuk kan kalo menang..hehe kalo tak menang rasa pasrah je..hehe

CaMaRPuTiH said... [Reply to comment]

CONGRATS!!!!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

woww wee....menang tu....tahniah...

Adlin a.k.a Kyra MomS said... [Reply to comment]

tahnia !!! ni namanya rezeki dalam banyak2 contest yg nana join akhirnya sangkut satu hehehe...kita je la bila nk menang ni heheh kenan gigih join contest lagi ni...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

tahniah utk. nana n co.. =D

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

tahniah.... byk2 join ade gak sgkut kan?? adiah besday damia tuh...

Ena said... [Reply to comment]

Wahhhhhhhhhhhh.. bestnyerrr

Tahniah nana.. :)

Nida said... [Reply to comment]

Tahniah!!!!!!

Kak Nida ada buat penghargaan buat Nana pada blog contest akak tu tau :)

Nana said... [Reply to comment]

zura-tq...

izan-tq..hehe ala kau lagi la menang adiah gempak2 tv lcd lagi hehe

eryn-tu la..saje je join memeriahkan majlis..ada yg menang tu kira luck la

suamihanyaisterizuki-mak ai..panjag nye nama hahaha..ape nak panggil ni?hehe btol2 wlpun adiah dia xseberapa tp sonok tau

fiza-hehe ala masuk tu sekadar suka2...nak time weken xde wat apa abes join seme contest heheh

asha-tq

ayu-hehe kita xleh lawan ayu..selalu menang kan hehe

adlin-heheh tq..rajin2 la join contest..insyallah ada rezki tu

leily-tq..heheh

zue-hehe tu la..join je seme contest menang kalah blakang kira..ahh la..adiah bezday damia hehe

ena-hehe tq..

kak nida-tq..hehe saya dah baca entry tu..tq ekk..

mama_umar said... [Reply to comment]

tahniah weh!!

Nana said... [Reply to comment]

tq zt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...