MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 31, 2010

al-fatihah buat cik bunga

tadi aku blogwalking tiba2 terperasan satu cite yang sedih, perginya seorang blogger yang bernama nur fazura..memang aku xkenal pun arwah...tapi bila aku baca entry dia yang lama, tiba2 aku terperasan dia ada tulis mcm kat bawah ni yang aku copy kat blog dia...

entry arwah yang terakhir pun dia siap2 minta maaf kat semua kawan dia...ish sedih plak baca...mmg dia tau dia akan pergi

apa yg dia tulis ni mcm dia tau yang dia akan pergi, betul kan mcm tu...orang yang nak meninggal dia selalu ada bg petanda2 cuma kita je yang tak perasan.cantik orangnye...meninggal masa mengerjakan umrah

alfatihah buat saudari Nur Fazura ,, telah kembali ke rahmatullah pada 9.18pm (waktu saudi) 24 mei 2010... semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh nya...




12 ribu orang memberikan idea bernas:

BUNGA said... [Reply to comment]

alfatihah untuknya..semoga tergolong dlm kalangan org yg beriman. Amin.

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

ishk,tekejut aku,yg komen kt atas ni pon name BUnga jugak ye..apepon alfatihah utk arwah..

mama tisya said... [Reply to comment]

br nk komen mcm zety ckp...al-fatihah utk arwah

Ryan Valentine said... [Reply to comment]

may god bless her..

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

hmm nnt nk baca la entri dia tu..eli xleh nk bukak ni,tenet slow gile..tensen je..

alfatihah utk arwah.........

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

muda lagi orangnye..meninggal di tanah suci plak tu..semoga rohnya dicucuri rahmat..al-fatihah..

firahadifa said... [Reply to comment]

best nyer meninggal kat mekah... kalau kite , kite nak sgt meninggal kat sana..


Al-fatihah..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

Al-fatihah..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

al-fatihah

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

al fatihah....

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

takziah utk arwah...ros baca blog dia... dia sendiri pun mcm dah tau yang dia akan pergi... tgk kat FB, dia nih stay kat kangar...

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

al -fatihah..muda nyaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...