MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 6, 2010

apa aku bli kt kuching?

alamak..aku ingat dah abes dah wat cite pasal kuching..tiba2 semalam ada request plak dari silent reader blog aku suh tepek barang2 yang aku beli kt kuching.hehehe..ok la demi xmau menghampakan permintaan peminat aku tepek la sini ek...hahahhah(statement orang perasan kekekeke)

kain pua (officemate kirim 2 helai RM 10 aku bli 4)kain batik sarawak & indon (beli kat serikin) kale merah itam tu RM10 kale coklat tu RM9senduk nipah 7 RM10 ni dah bagi2 kat mak aku
FM (harga rahsia kekeke... sebab pemenang GA dapat ni) keychain 1 RM1 & sarung pen manik 1 RM1
tshirt dewasa 2 helai RM10
tshirt budak 3 RM10 ni model tak berbayar hehehe...
kek lapis 10 ketol 1 RM10 free 1
terubuk masin sekor RM5 free 1
antara 3 tempat shopping :main bazar, pasar satok & serikin aku rasa berbaloi pegi pasar satok.sebab dekat & harga pun bole tahan murah.kalau serikin tu mmg murah tapi nak g sana pun jauh +panas plak tu..kalau nak beli mcm tikar2 tu serikin murah la.

29 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tk sbr nk mkn kek swak esok..hehehehe

Nana said... [Reply to comment]

heheh saba2....

iz-AnN عبداللطيف said... [Reply to comment]

wahh...banyak tu ko beli...baper iban abis weiii...sebut sal kek lapis sarawak tu...aku tak pernah beli...sebab aku kurang gemor sangat...tapi aku harap taun ni dapat lagi kek lapis tuk raya...cam biasalah maswings kat kuching tu akan poskan satu tupperware yang ada 5 kat dalamnya...beh kan???

[-suziey-] said... [Reply to comment]

dlm byk2 tertarik ngn FM tu la..hehe gilerk umpul FM ni..ekekeke:p

SyaNa said... [Reply to comment]

murah2 gak ek
aku da propose kt syarul nk gi kuching
gara2 tgk ko pny entry la ni :-)

Wan_hazel said... [Reply to comment]

alahai kak nana...byk nye shopping..huhuhu..tapi yg kek lapis tu bukan original punye lah kak nana,,sowie law cakap camtu..tp hakikat nye memang kek span je tu... maaf taw law cakap camtu tak de niat pape... nie mesti beli kat kedai depan waterfront tu kan..hehehe

ita cutevirus said... [Reply to comment]

nana, ita geram kalo pegi pasar satok tu... diorang jual pucuk paku, punyer la segar & betul² pucuk... secekak besar tu 50sen je... kalo kat sini... dah la batangnyer keras, layu, secekak kecik tu rm1.20.. kalo la leh borong pucuk paku, ita beli sebakul besau...

ita cutevirus said... [Reply to comment]

alamak nana... lupe plak... meh amek award kat blog ita...

momguess said... [Reply to comment]

mcmane mama tisya boleh dapat rasa kek tu
ni yg den nak sobs nie....

N.A.I said... [Reply to comment]

Hai..salam kenal,jom join my blog contest.

Alya said... [Reply to comment]

paling suka pada FM....lupa hari tu nak kirim.....tak pe la,lain kali g mana2 saya kirim k.....

~ana~ said... [Reply to comment]

sedap nampak kek lapis srwk tuh..hu3x...

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

tgk brg2 sumer tu tibe2 rindu plak aku nk visit maksedare aku tuh,hehehe

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

byknyer soping.... xde ker rase nak pos satu kt sini??? hehehe...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

hurmmm...lebih kurang sama jer ngan ayu pin visit kuching dulu...memang itu jer lah penarik dia kan....tapi serikin tu memang murah kan...nana beli brg2 dapat harga murah larr...

atty's said... [Reply to comment]

kek lapis..huhuhuh

Nana said... [Reply to comment]

izan-alah xde sampai beriban nye weh..sikit2 je soping...kata bukan selalu datang sini kan hehehe
wah bez gile ko dapat kek lapis ek huh jeles

Nana said... [Reply to comment]

suziey-wah suka kumpul FM ek ok nanti aku awt GA insyallah ada lg adiah FM kot hehe

Nana said... [Reply to comment]

syana-murah tp kena pandai pilih kedai la kena rajin sevey
hehe entry aku berjaya wat kau nak g kuching ek eheh maknanye penceritaan aku menarik la kan ehehhe

Nana said... [Reply to comment]

wan-hehehe ala sikit2 je soping...bile lagi nak datang swak kan
keke lapis tu akk beli kat dayang salhah so far sedap je..mmg tak beli kat depan waterfront tu, ada rasa tp xsedap kt situ

Nana said... [Reply to comment]

ita-wah..tak layu ke bawa balik KL hehehe..
ritu kita ada tgk sayor swak tu apa nama dia MIDIN ala2 pucuk paku bentuk dia.kwl dah siap masak harga RM8 tp lom masak RM2 je

Nana said... [Reply to comment]

kak guess-alah...jgn la gitu mama tisya tlg buatkan blog saya jadi 3 colum heheh tu upah dia

Nana said... [Reply to comment]

nai-hye salam kenal ok nanti saya join

Nana said... [Reply to comment]

alya-suka gak ek kumpul FM hehe ok insyallah nanti bole la krim

Nana said... [Reply to comment]

ana-ada yg sedap ada yang biasa2 je kenal pandai pilih la

Nana said... [Reply to comment]

zt-bez la ko g kuching dah ada tmpt tinggal sah save dah situ kan

Nana said... [Reply to comment]

zue-eheheh ala kak..len kali ok..ada rezki lebey insyallah

Nana said... [Reply to comment]

ayu-ye ke?ntah kita main beli je tp ronda2 dulu then baru beli compare harga antara 1 tmpt ngan tmpt yang lain

Nana said... [Reply to comment]

kak aty-suka ek...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...