MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 20, 2010

berkat dari kesabaran..akhirnya!!

aku rasa sure ramai yg tengah dok masuk website airasia skang ni kan..masing2 dok kejar free seat yang start ari selasa.aku dok jadi penunggu setia website airasia dari pagi2 selasa nak booking tiket.jenuh..ari selasa satu ari xleh buka..klw dapat buka pon hang...haih..mmg menguji kesabaran...semalam dari pagi sampai ke petang..akhirnya pukul 4.30ptg dapat juga aku masuk...xtunggu lama dah..xde nak pilih2 seat.pilih tarikh mana yg dapat free seat, xkira dah weken ke apa ke janji dapat free seat..

berkat dari kesabaran & ketekunan..setelah jari2 aku ni dah naik kematu, dengan fedup yang tahap gaban...akhirnya...aku berjaya juga membooking tiket utk kami 3 beranak.itu pun dengan bermacam2 dugaan...nasib baik semalam dapat booking kalau tak mmg aku dah plan nk set jam kul 3 pagi nk booking tiket muahahaha....

kemana kami akan bercuti?xmau la bagitau lagi..awal sangat nk bgtau pun...kang xjadi pegi kang malu je...hehehehe...harap2 xde aral yang melintang la time tu...hrp aku dapat menunggu saat 8 bulan akan datang dengan penuh kesabaran..muahaha...gile lama...peram tiket
yang pastinye kami akan bercuti dalam malaysia je januari tahun depan (ntah bile la nk cuti luar malaysia) nak tau brapa hengget aku dapat harga tiket pergi balik destinasi ITU utk 3 beranak??sila bulatkan mata anda

RM36 sahaja....bukan sorang RM36 ye..tp 3 orang RM36, harga tiket bersamaan dengan harga tiket bas balik kampung kelantan utk sorang tuh....kekeke..berbaloi..memang berbaloi.


kepada kawan2 yang masih mencuba, teruskan usaha...jangan putus asa..doa banyak2..hehehe..selamat berjaya aku ucapkan

p/s:
tahniah kepada momguess - ke manakah destinasi anda?
ita-dah selesai blom tugasan membooking?hehehe...

27 ribu orang memberikan idea bernas:

ita cutevirus said... [Reply to comment]

belom lagik la nana.. tensi.. tesni..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

gilak murah dapat gak..ni asik teragak2 je ni...yola bersuamikan cikgu ni cutinya tak sama..huhu..

msti dah tak dak yg free seat..ritu pon melepas gak

SyaNa said... [Reply to comment]

*blink*blink*
gile wey murah

aku kena hold dulu.tgk kalo next yr ade free seat lagi mmg aku set jam kul 3pagi membooking
hahhaa

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, kita bc tajuk, ingat kan husband nana dah dpt pindah kl dah..:)

CaDLyNN said... [Reply to comment]

air asia punye site mmg menguji kesabaranlah...huaaa...

yan said... [Reply to comment]

ngaaaaa~~~murahnyeeeee

siti nurkhijah said... [Reply to comment]

wah...best la..
ni dok godek2 lagi tak dapat2 nih..

lia said... [Reply to comment]

jgn jadi mcm opismate aku, tempat tiket p kk awal thn baru ni, tetiba ni peknen & by da time fly masa tu da 8bulan peknen wakakakaaa....

tp dia nyer xfree, satu kepala 100 xsilap, p 5org...

so nak xnak dia xboleh p, tiket dia, anak beranak burn gitu jer

jd sila planning dgn betui ;p

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

tahniah ler dah bulih booking.. murah giler la.. jeles ahkak...

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

wowwi!tahniah!hahahah..kepale tgh dok pk nih..hmmm ;)

Aku A-Z-Z-U said... [Reply to comment]

mak aih..36 ringgit tu! lagi murah dr pergi karaoke! ekekek ;D ni harga dua-hala ke nana?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

memang murah ler nana dapat....ayu senang jer nak buka online booking tu...memang RM0 kata free seat...tapi time kena tax tu sampai ratus2....insurans lah, tax barang lah, pilih seat lah...macam2...

Nana said... [Reply to comment]

ita-slow2...ni kita buka xslow dah ni

Nana said... [Reply to comment]

fiza-hehe kita ni pon main belasah je en somi tu lagi la cuti xsama mcm org lain raya pon kena keje...lantaklah booking je..pandai2 la free kan time waktu tu hehe

Nana said... [Reply to comment]

syana-hahaha..sabo ek tunggu tahun depan plak kekek

Nana said... [Reply to comment]

ana-haha..xde makna nye dapat tukar..idok dapat nye kompommmm

Nana said... [Reply to comment]

cadlyn-haha tau xpe...mgm kena banyak bersabar

Nana said... [Reply to comment]

yan-hehe murah gila kan

Nana said... [Reply to comment]

siti nurkhijah hehehe arini dah laju sket compare ngan semalam

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

patut la hubbie susah nk beli tiket..bengang gile dia..dia nye urgent nk g sabah..x pasal² kena p beli kt kaunter,pastu caj mahal gileeee

mana uols tahu psl free seat ni ek? xde pun airasia kasi emel huhuhu..sampai bile free ni?nk jugaaaaaaaaaaaaakkkkkkk

Nana said... [Reply to comment]

lia-hehe tu lapasal kena planning btol2 ni..tp kot2 la aku jadi kesmcm kawan ko aku sedekah eje kt airasia hehehe seb baik 36 hengget klw 360 hengget mau nanges

Nana said... [Reply to comment]

zue-hehe tq..susah gile nk dapat nih...naik fedup

Nana said... [Reply to comment]

zt-hehe fikir jgn xfikir ada masa lg

Nana said... [Reply to comment]

kak azue-kekekek tu la harga karoke lg mahai kan ahh kak tiket dua hala ngeh2x

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe ktorg mmg xde amik check beg apa seme...bayar tax je heee...

Nana said... [Reply to comment]

test

Nana said... [Reply to comment]

eli-kita mmg keje nye selalu dok book tiket staff, tu psal terperasan ada offer free seat ni.heheh..nasib baik la...time dia wat offer ni xde staff nj booking tiket klw x..haru la xleh wat keje lain dok ngadap web air asia yg slow mcm sipot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...