MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 10, 2010

best vacation photo

nak join klik sini

nama : nana
tarikh bercuti : 2 Jun 2010
tempat: bukit bendera
kenapa aku pilih gambar ni?heheh..sebabnye gambar ni sangat happening & sangat ceria..nampak sangat muke masing2 happy dapat pegi holiday kan...time ni kami semua balik kampung amrul kat penang so sambil balik kampung sambil tu juga la berjalan kat bukit bendera.

5 ribu orang memberikan idea bernas:

mama zharfan said... [Reply to comment]

nampak ceria pic ni :) me pernah sampai bukit bendera once...tak ingat dh bila...last 10 years kot..masa adik i study kat USM

Ena said... [Reply to comment]

wahh..

memg nampak sangat happy la.. tumpang seronok utk nana & family yeh!

gd luck!

Nana said... [Reply to comment]

mama zharfan-heheh kami mmg suka amik gambo haPENING mcm ni klw tak enjoy pon ttp nampak enjoy

mak aii lama dah tu xjejak ek...skang ni dia ttp lama gak la wat renovation

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe tq...amrul yg paling suka menceriakan suasana

churalliya said... [Reply to comment]

kemain ceria lagi dia.. date tu typo kot.. neway, thanks join contest ni.. rajin2 jenguk berita terkini..
-checked by mekchu-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...