MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 27, 2010

contact number chalet warisan rimba

alamak...tadi aku ada terperasan satu komen kt shoutbox minta contact number chalet warisan rimba, malangnye kak lia tu tak tinggalkan link dia xdapat aku nak jejak.mungkin akak tu ada belek2 entry aku g mandi manda kat warisan rimba yang air nye ijau tu kot..

buat akak yang bernama lia tu, ni contact number warisan rimba
Kak Eli 019 341 6195

nak selit satu keping gambo kat warisan rimba..kot2 ada yang tak penah tgk tempat ni sebelum ni.wahh..tetiba aku pomote free jek utk warisan rimba hahaha..kalau sape2 yang tak pernah tgk gambo aku mandi2 kat warisan rimba ni bole masuk sini ye..ok la happy holiday utk seme..aku xtau la g mana cuti esok lusa ni, tp last minit amrul call tadi katanya malam kang nak gerak balik KL keje sini seminggu sampai minggu depan.yeay...xsabau tunggu abah damia sampai :) malam jumahat plak tu kan wakakakaka....

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

MALAM JUMAHAAT....muahahahahah..baca yassin weiii..

ok..ayu pun nak simpan no phone tu lah..kot2 nak gi sana ke...

Afne said... [Reply to comment]

nana, ko tiap2 mlm bkn mlm jumaat ke hehe

Nida said... [Reply to comment]

hijaunya air dia.... dah lama Kak Nida tak mandi manda... sini takleh..sssejujkkkkk

Ena said... [Reply to comment]

Nana,

kalo nak p situ memg kene call dulu ker? tak leh ker main terjah jer? heheh.. akak dah lame teringin nakp tp lom ado peluang lagi.. bukan jauh pun dari sini.. huhu

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

aiyaaa buat terkejut je nampak Kak Eli tu hahahha..jgn ada org igt eli p bukak chalet sudah la..perasan :P

Nana said... [Reply to comment]

ayu-haha baca yasin tu baca yassin..merejam tu ttp merejam muahahahahahah

Nana said... [Reply to comment]

afne-hahahah tu la kan..xkira la malam apa pon kan..asal ada hahahahahha

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-nanti blk malaysia bole g mandi sungai ek..kt sana nk mandi2 mau beku kan heheh

Nana said... [Reply to comment]

eli-heheh mana tau kan..kot2 ada rezki buka chalet bole kita datang klw kasi diskaun hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...