MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 13, 2010

damia kena buli

ni gambo last week , seme gambo yang di peram nasib xjadi tapai je hehehe....time ni amrul ada kt KL koje, dia g pakai kan damia earphone dia selalu pakai time keje tu.pastu amrul cakap

"damia..babai..abah nak g jalan..."
reaksi damia??dia wat derk je....sebab?
ye la..sebab damia tak dengar apa abah dia cakap..dah telinga pakai menda alah earphone besar gedabak tu.muahaha...selalu kalau dengar je orang cakap nak g jalan damia yang dulu tunggu kat pintu hahahah...

amrul plak gelak terkekek2 tgk damia wat derk je bila orang cakap nak g jalan.hahaha..aku pon sama tumpang sekaki gelakkan damia.sian damia kena buli ngan ibu & abah

hehe... kiut plak aku tengok damia time ni, pipi terpenyek ngan earphone

ni aku tgk dah macam katon jepon tu apa ntah namanye..yang tocang kiri kanan tu
ha..ni baru cara pakai yg btol..seme malu xmau tgk kamera.heheh...gambo ni bukan aku amik, dok belek2 gambo dalam lappy tjumpe plak gambo abg2 askar nih.
abang2 askar pekaba arini?selamat bertugas yea...wahai perwira negara...

30 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

hahaha.. kealkor tgk pipi damia.. sampai terkepit. comei ja tgk.. betoi2 anak ibu senyuman sama je.. hehe

mama tisya said... [Reply to comment]

muka damia mcm kena kepit tp cute...heheheh..lawak la amrul pki camgitu...hehehe

FIESYAH said... [Reply to comment]

cian damia kene buli abah & ibu...he...he...

tengok lah tu benda tu g besar dr pipi damia...

ita cutevirus said... [Reply to comment]

mak ai... terkepit pipi damia... kartun tu name die pucca kalo tak salah..... ehehhehe... ita tgk pon cam pucca gaks...

Siti said... [Reply to comment]

heheh..benda tu abg askar pakai tuk elak dari bunyi bising yer? cute je damia..sampai penyek muka.

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

sianya damia...pipi dah jadi gebu gebas dah tu...

SyaNa said... [Reply to comment]

hahaha cute gile damia ni
geram aku

macho la abg2 askar pakai earfon tu
hehe

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

blh caye ke abg2 askar tu pki earphone ntah2 tgh layan lagu jiwang,kih3,gurau aje ye abg2 askar

momguess said... [Reply to comment]

comei amrul pakai
damia pon cute jer

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

adehh .. yg part ayah damia pakai tue buat aku gelakkkkkkkkkkk sorg2 .. cute sgt2 ;-)

~ana~ said... [Reply to comment]

gmbr damia yg 1st tu nmpak kesian pun ada..tp comellll.....:)

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

sian damia kene buli.. smp penyek pipi dia tuh.. heheh... lawak tgk muke damia camtuh...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hahahahah..mmg lawak la aku rs..ekekek:p tp comeyyyy..

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

hadoiii igt kan kena buli dgn sape la..rupenya ngan mak ayah dia hahhaha kejam kejam..tutup telinga anak pastu ajak p jln ..sgt la kejam :P

mcm mickey mouse bila amrul pakai cenggitu heheheh

Aku A-Z-Z-U said... [Reply to comment]

muka damia no. 1 tu comel sgt, ekeke..bagus earphone ni, bleh bawak tgk F1, sure tak bingit punye

Nana said... [Reply to comment]

fiza-heheh same ke?dah besar2 mcm ni baru orang ckp sama mcm ibu dia klw tidak time kecik seme ckp mcm muke abah dia

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hahah amrul tu mmg seget sket...eheheh

Nana said... [Reply to comment]

syha-hehe sekali sekala ni la cara kami bergurau hahahha

Nana said... [Reply to comment]

ita-haah pucca ek sailormon pon ada gak mcm ni kan hehehe

Nana said... [Reply to comment]

siti-ahh..diorang kan keje dengan heli mmg hari2 terdedah dengan bunyi yang kuat..ni pun xdan tua telinga dah pekak heheheheh

Nana said... [Reply to comment]

ayu-eheheh abah dia la yang kaki buli anak

Nana said... [Reply to comment]

syana-hehe kiut ke tq...
hehe ko ni sama mcm sorang kawan aku pantang tkg askar pakai uniform smart katanya

Nana said... [Reply to comment]

zt-haha earphone tu xde wayar la mmg utk ttp tlinge dari bunyi bising helikopter

Nana said... [Reply to comment]

kak guess-alahai bapak nye pon comel ke hahahah ingat damia je kiut hahaha

Nana said... [Reply to comment]

diana-hahah amrul tu mmg pak lawak sket muka nampak je ganas kan heheh

Nana said... [Reply to comment]

ana-hahahah kesian ke ala skejap je dia nak pakai menda tu

Nana said... [Reply to comment]

zue-hahah saya pon gelak time tgk muke dia mcm tu sempat juga snap sambil gelak2

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hehehe...bole la kasi ko suka skit ek...tgh2 saat en somi kat hospital tu hrp seme ok

Nana said... [Reply to comment]

eli-hahah yang kejam tu seme idea amrul ahahah
tu la orang xde keje kan..xtau apa nak buat mcm mickey mouse kan hahah

Nana said... [Reply to comment]

kak azue-hehehe mmg klw bawa g f1 tu mmg bagus sgt2 la..kedap telinge dalam tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...