MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 31, 2010

dapat hadiah dari united kingdom! jgn jeles...hahaha

YEAYYY!!! MENANG CONTEST LAGI!!!!!!!

tadi tgk kat shoutbox mrs.amien minta address, katanya menang 1st runner up contest teka berat zara maryam..aku main heNtam teka 4.52kg

tapi...berat sebenar mariam 4.5kg alo..lo...gebusnye maryam...cekci dia dok atas timbang kan hehe...hye bb maryam...muah..muah..muah skit nk sayang...hehehe...hadiah yang bakal aku dapat???
a small bag by Dorothy Perkins


yeay!! happynye...alhamdulillah..skang ni rezki menang contest & giveaway makin kerap plak...ni yang buat aku semangat nak masuk contest nih...hehehe..tq lagi sekali mrs.amein...saya akan sabar menanti hadiah yang di post dari scotland, UK hehehe...

nak tgk senarai nama pemenang bole klik sini tahniah kepada semua pemenang...

19 ribu orang memberikan idea bernas:

Echa said... [Reply to comment]

waaa.. boleh turunkan ilmu pada aku tak nana?? tingin jugak ni.. hehehe

nEa FleriDa said... [Reply to comment]

xjeles pon.. sbb nil pon menang jugak contest tu.. heheh :) tahniah untuk kita :P

mama zharfan said... [Reply to comment]

Nana on winning streak ni...congrats dear!!

Nana said... [Reply to comment]

echa-turunkan ilmu?hahaha...satu je petua nye rajin2 la join apa2 je contest xkira diah lumayan ke tak lumayan insyallah mesti ada sangkut dalam banyak2 yg kita join tu

Nana said... [Reply to comment]

nil-jeles ngan nil sebab dapat eye shadow elizabeth arden huhuh....btol2 tahniah utk kita heheheh

Nana said... [Reply to comment]

suziey-tq dear..hehe rezki ni alhamdulillah...

Nurshahfamily said... [Reply to comment]

tahniah hehehehe rezeki tu ... tak yah gi sana pun dpt brg dr sana

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah2 sure makin semangat lg kn bila dh byk menang..

ita cutevirus said... [Reply to comment]

waahhh... kegigihan mu akhirnyer berbalas jua...
tahniah!!!

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

waa.. mmg rejeki tol la asik menang je..huhu

Nana said... [Reply to comment]

nurshah-hhuh..nk g united kingdom mayb dalam mimpi je la haha nk g UK perdana anytie je bole kekeke
alhadulillah...rezeki

Nana said... [Reply to comment]

ita-hehe tq...berkat kegigihan kan..xkira apa pon contest seme nye join

Nana said... [Reply to comment]

fiza-hehe tp contest mai secawan aritu xmenang la..heheheh..alhamdulillah rezeki

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

wowwi,aku pon heppy tgk name ko naik kt blog mrs amien nih,congr8s nana!!

Nana said... [Reply to comment]

tq zt hehehe ko happy sebab ko kenal aku hahah cuba klw ko xkenai?mesti nk sekeh2 kan sebab aku menang kekekekekek

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

fuyooo bestnya nana! dpt hadiah dr over the sea tuuuuuu...tahniah ☺

Nana said... [Reply to comment]

heheh tq eli..alhamdulillah rezki

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

tahniah nana...alhamdulillah rezeki..ayu pun pernah melalui saat2 cam tu masa dapat hadiah handbag dari UK from fira...

Nana said... [Reply to comment]

hehe tu la mmg teringat time eli dapat adiah dari uk tu..tp beg kita kecik je xbeso mcm beg ayu heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...