MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 12, 2010

dinner@penang village

ahad lepas kan mother's day..amrul plak last mnt kata kena dtg keje kt KL.aku punya la tunggu dia nye wish mother's day sudahnye sampai ke malam, time aku nk g jemput kat kem dia tak message or wish pon...

amrul masuk je dalam kete tros aku cakap, ooo..tak wish pon kan mother's day kat saya..(sambil wat suara merajuk la konon..)kekeke..sekali amrul ckp la..dah wish la..kt FB heheh..ari ahad tu mmg aku xdan nk online balik je umah cek FB nampak ada wish dia..ala..la..so sweet ahaks!

ingat lagi masa 1st time aku celebrate mother's day, time tu aku tengah berpantang beranak kan damia, amrul punya eksited nk celebrate dia pegi beli bunga ros sejambak & bagi kat aku, aku tanya eh kenapa bli bunga ni?dia kata bukan ke mother's day arini?dia dengar dalam radio katanye...hehehe padahal time tu mother's day lagi seminggu.

tahun ni xde celebrate beria pun...malam ahad tu lepas balik tesco amrul ajak g makan tmpt yang tak pernah pegi, so aku ajak la g penang village kt great eastern mall,pakai baju buruk je...heheh dah tu tak plan pon nk g makan, dah nk smpai umah br ckp nk singgah great eastern mall.ramai gile orang yg celebrate mother's day time tu ada yg bawa kek, ada yg bawa bunga, meriah gile.


wish dari en.somi tersayang
view kat dalam penang village lawa black+whitemuke orang tak siap
cam biasa la mana nk amik gambo serius2
wah..kemain melombong kekekek...
us...
bandung cincau + bandung cendol
menu aku apa ntah nama dia panjang sgt.sedap!
menu amrul petai fried rice siap ada kerabu mangga+ayam lorbak
chubby nye aku!
wlpon masing2 tau lemak berlebihan dalam badan, makan tetap makan..muahahahah....

24 ribu orang memberikan idea bernas:

[-suziey-] said... [Reply to comment]

wah wah wah..menariksss...lawak la damia ni..xabis2 melombong yek..eeekekk:P

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

damia..damia..sila jaga tatasusila yer...nanti saham jatuh...

sweetnya wishes amrul tu...

Yana said... [Reply to comment]

wahhh...rase terharu plak bace amrul wish kat ko..x pe la die wish juga kan..aku???hermmmm...hampeh..hua3

damia suke korek lubang hidung tuh sbab boring kot nak tunggu makanan..x de keje nak buat lagi..hehehe

Yan said... [Reply to comment]

asben yan pun tak wish.. tp yan tak kesah sangatler pasal tuh..
cume kelakar asben komplen nape orang asik nyanyi lagu
"ibu.. ibu.. engkaula ratu hatiku"
kenapa tak nyanyi lagu.. mak, mama, ummi.. kenapa mesti lagu ibu tu jugak.. hehehehe
tah pape tah soalan..

SyaNa said... [Reply to comment]

canteknye restoren tu
tak sabar nk tggu nxt yr syarul wish :-)

~ana~ said... [Reply to comment]

nmpak cam best je menu2 yg korang order tu..decorasi restoran tu pun nmpak kelasss gitu...

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

haha..samelah..1st mother's day mase tgh berpantang..en hubby punyelah smgt wish n bagi suprise. dok belikan handbeg carlo rino special edition for mother's day yg ade love2 tuh..pada die cantik, padahal pada bini die ni mcm kelakar jek handbeg tuh..kekekeke.

nway, nmpak ekslusiflah penang village tuh. cantek tpt die..=)

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

jgn pk pasal diet time org belanja makan.. hehe.. sental je.. t kita pk balik cane nak diet..

psstt.. ni pinggang ni makin hari mkin mengembang, lemak makin leleh iskh rasa burok benau la badan ni..

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

hehehe,sweet je wish kt fb,aku las p png village ni kt OU zmn blaja dulu,hahaha,gile lame x g

juelee said... [Reply to comment]

makanan kak long tu cam sedap je... macam kuew teow kung fu... ni rasa nak gi makan nie..

ita cutevirus said... [Reply to comment]

sweetnyer.... damia melombong.. ahahahahhaa..... damia ni penghibur betul laa...
so sweet kan korang... wish thru fb..

Nana said... [Reply to comment]

suziey-ahh tmpt tu mmg menarik ktorg selamba je pakai slipar hahah..dah tu menda xplan kan..ingat tmpt tu kecik je tgk dari luar mcm biasa2 je bila masuk nmpk mcm hotel pon ada

hehe damia tu mmg la hobi dia suka sgt melombong

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hahah jatuh saham ek kekek
tu la..muke nampak ganas tp dalam hati ada taman heheh

Nana said... [Reply to comment]

yana-klw ko terharu kan apa tah lagi aku heheh
hahah mmg btol la..sebab tunggu makanan lambat kan tu yg dia bosan xtau nak buat apa

Nana said... [Reply to comment]

yan-hehehe kita ni saje je gatai2 nk wat merajuk2 hahah

haah kan nape ibu ek?hehe

Nana said... [Reply to comment]

syana-ahh mmg lawa tp harga xla mahai sgt.

hehe saba..saba..aku lak tak sabar tunggu damia lak wish pastu wat kad bg kat aku heheh

Nana said... [Reply to comment]

ana-so far seme makanan ktorg makan tu sedap & harga pun tak mahai gile mmg tmpt nampak kelas kan..sampai amrul pon cakap lawa la tmpt ni tp harga xla mahai gila2

Nana said... [Reply to comment]

lily-hehehe yela eksited kan 1st time bole celebrate
kita pon dah pesan kt amrul jgn la bli brg2 tanpa kita, klw nk bli adiah biar kita tgk adiah tu takut klw dia pilih xlawo nanti kita xpakai plak

ahh nmpk ekslusif kan tp caya tak harga dia kira xmahai, klw tgk tmpt tu dok fikir harga sure mencanak kan

Nana said... [Reply to comment]

fiza-hehehe yess stuju2
sama la kita spare tyre dah nampak dah ni

Nana said... [Reply to comment]

zt-heheh skang zaman berFB seme nye nk tulih kt situ konon2 save kredit la tu

aku pes time mkn situ hehe

Nana said... [Reply to comment]

jue-yes mmg sedap hahh ala2 keow teow kungfu tp dia campo keuw toew+mehun
hehe..makan jangan xmakan..skang dah bole masuk makanan kan..ni la masa utk balas dendam dulu2 asik kuar je kan hehe

Nana said... [Reply to comment]

ita-hehe sweet menda tak senonoh anak dara tu.org kata jgn buat dia buat juga
damia ni mmg penglipurlara hehe.

wantie said... [Reply to comment]

sempat lagi damia melombong.. kikikik.. ups... lupa nak wish utk nana. Happy mother's day to you.

Lambat pun tak pa kan. jgn marah yer.

Nana said... [Reply to comment]

wantie-haha damia tu mgm tu la dia nye hobi
happy mother's day utk kau juga ye
xpe lambat pon asalkan ada wish gak hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...