MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 19, 2010

diorang tinggalkan aku

cite ari isnin lepas, tengah2 aku syok2 dok keje amrul datang office minta kunci umah..aku tanya nak pegi mana?dia kata balik keje kang tengok dalam kamera tau...

malam tu aku buka kamera tengok2 gambar amrul & kengkawan sama cik damia sekali berpoya2 mandi kat sungai..(teratak angah kat kemensah)uwa..bencik tau..mentang2 arr awak keje abes awal tinggalkan saya yg tengah keje ni g mandi manda...

walaupun geram tgk gambar2 ni aku ttp nak letak kt blog sebab ada gambar damia hehehe...bez nye damia g dating ngan abah ek...tp aku tengok kan muka damia dalam gambar2 ni xsenyum pun...mayb dia xbiasa kot g mandi2 tanpa ibu..hahahah...

dua beranak yang berpoya2 tinggalkan aku
benci idamia masam je..mesti ingat ibu kan?hehehe...
tarzan malaysia
lulus la abah jaga damia mandi kolam heheh..
muka2 orang yang berlagak ngan aku huh!

24 ribu orang memberikan idea bernas:

atty's said... [Reply to comment]

owh ..abah & damia berjimba2 tinggalkan ibu ye..sian ibu..
tapi bagus lah amrul..rajin bawak anak ..jrg tau lelaki cenggitu..

FIESYAH said... [Reply to comment]

x dpt lah syah nak tg kak!! soknye mandi sungai...masam je damia tu kak?
p syah respek ar abah damia nak gak bwk die g mandi sg ngan kwn2...

Sricahaya said... [Reply to comment]

damia teringatkan ibu dia la tu..selalu gi memana ngan ibu.. :)

~ana~ said... [Reply to comment]

sian nana kena tinggal...tp kesian gak tgk muka damia..x ceria je...dia asyik duk teringat ibu dia kot...

mama tisya said... [Reply to comment]

tkpe kena tgal cz ibu damia dh slalu mandi manda..heheheh..kalo tk pernh mandi manda sure sedih..hehehehe..nasibaik dkt je ye...naper muka damia masam..dk cr ibunye mn...hehehe

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

haha nmpkmsgt damia tak hepi ibu tak da..masam je muka dia..hehe

SyaNa said... [Reply to comment]

haah la damia langsung tak senyum
selalu dia la sengih lebar
rindu ibu ye

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

hahaha.... masam muka damia.. bese mandi manda dgn ibu kan... tetiba mandi dgn abah.. damia rasa lain kot.. sbb tuh muka masam yg amat...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

huish kalu aku jeles tahap gabanz dah..ekeekke:D

suamihanyisterizuki said... [Reply to comment]

damia dgn bodyguardzzzz nyer...huhu so mam xperlu ler riso yer...damia selamat ;)

Nana said... [Reply to comment]

kak aty-amrul mgm gitu kak...kalau bole mana dia pegi dia nak bawa damia kdg2 saya yang tak bagi.hehehe mayb sebab dia jarang spent time ngan damia kan tu pasal bila dia ada nk bkepit je ngan damia

Nana said... [Reply to comment]

syah-hehehe tu la abah damia mmg suka angkut anak kemana2 lepak kedai mamak ngan kawan2 pun dia bawa sama

Nana said... [Reply to comment]

sricahya-heheh tu la mesti dia xbiasa sebab ni 1st time dia mandi sungai tanpa ibu

Nana said... [Reply to comment]

ana-hahaha tu la abah dia kata damia mcm xde mood heheheheh tu la anak & ibu mana bole pisah

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe tu la selalunye damia tu kalau jumpe sungai dia la dulu yg over eksited ini tgk gambar mcm xeksited je kan hahahahah btol la tu ingat ibu dia tu

Nana said... [Reply to comment]

fiza-tu la pasal...heehhe abah dia kata damia mcm xhappy je hahaha

Nana said... [Reply to comment]

syana-hehehehe tau xpe klw tak dia la plg suka aktiviti2 mcm ni
ni 1st time dia mandi xde aku tu yg rasa lain tu kot

Nana said... [Reply to comment]

zue-hahaha tu la selalu ibu ada sama kan..& selalu ibu je jaga ni abah plak jaga sorang sure dia pelik

Nana said... [Reply to comment]

suziey-heheh tau xpe....pastu balik mandi je diorang berlagak ngan aku hehehe

Nana said... [Reply to comment]

mas-hehe tp risau juga..takut2 tlepas pandang ke kan..klw kita ada mmg take care dia betul2

ibu_umairah said... [Reply to comment]

nant suruh diaorg bawa nana plak......hehehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

alahai...siannya kena tinggal...tapi bagus gak..bukannya selalu amrul jaga damia kan...dera sikit..ekekekek...

Nana said... [Reply to comment]

ibu umairah-heheh..abah damia dah banyak kali bawa ek tu psl dia xheran tinggal kita tu hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-heheh tu la pasal bagi dia rasa mcm mana jaga anak kan..hehe selalu kita je jaga damia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...