MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 12, 2010

EVERYTHING FOR U FROM ME 1st ANNIVESARY CONTEST

nak tgk syarat2 meh klik sini


Nama: Nurul Damia Amnan Bt Mohammad Amrul Fazlee
D.O.B: 13 April 2008
Umur: 2 tahun 1 bulan

gambar ni time birthday damia bulan lepas..oleh kerana birthday damia jatuh hari bekerja..so mmg xdapat la celebrate toghether2 ngan abah sekali...tp xpe aku tetap juga celebrate kecik2 just potong kek aje..& yang paling special kek tu air tangan aku...heheh 1st time deco2 kek tp buat yg sempoi je la...wlpun abah damia tak dapat celebrate sama2 masa aritu, kami ada celebrate birthday damia sekali lagi masa berpiknik bersama kawan2 di warisan rimba,kemensah.

celebrate kali ke-2 sama2 ngan abah damia gambo kek xnampak plak..hehe orang yg tolong amikkan redha je la
Jawab satu soalan cepu emas? Apakah barang pertama yang saya jual di blog ini?

Vincent Shoes Pink Stripe


4 ribu orang memberikan idea bernas:

mama zharfan said... [Reply to comment]

tema hijau yer...sweet ;)

Nana said... [Reply to comment]

hehe saje je tiba2 nak bertema hehe sebab kek tu ada buah kiwi so last mnt pakaikan damia baju kale ijau

Hanani Mansor said... [Reply to comment]

Salam Nana

TQ for joining. semua dah okeh. Good luck!

Hanani Mansor said... [Reply to comment]

SALAM SYAFIQ

HARAP MAKLUM, SAYA AKAN EXTEND DUE DATE CONTEST UNTIL 31st MAY 2010 DISEBABKAN JURI YANG DILANTIK SEDANG BZ...BERADA DI LUAR KAWASAN SEHINGGA HUJUNG BULAN NI.

HOPEFULLY DAPAT TUKAR TARIKH DUE DATE DALAM ENTRY MASING2

TQVM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...