MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 20, 2010

Hadiah Birthday Untuk Alisya

nak join klik sini
sempena ngan birthday alisya yang pertama, eyriqazz tengah pening nk bli apa utk puteri tersayang dia..jadinye wujud la contest ni..

aku rasa hadiah yang sesuai utk Alisya ialah:

Grolier Disney Magic English

kenapa?

1. Benda ni memang sesuai digunakan dari anak umur 1 tahun sampai la anak tu dah besar sampai sekolah menengah pon bole pakai..(kalau elok lagi la..hehehe)

2. Tersangat2 bagus utk improve english anak..bukan setakat anak, mak pak pon bole improve sama, kalau rasa nak improve la..

3. Boleh guna turun-temurun..bole simpan utk anak ke-2,3,4,5,6,7,heheh.....so, just beli sekali jer..bak kata pepatah alah membeli menang memakai...


4. Asik2 kita bli mainan je utk anak kan, apa kata bli sesuatu yang berbentuk education plak


utk tgk lebih lanjut pasal Grolier set ni bole masuk sini


entry yang paling saya gemari di Eyriqazz.com adalah tips-untuk-mendapatkan-buffered-earning

nak tag 3 orang:
yana
ira kecik
zai kulim

utk baby alisya...happy birthday in advance sayang...semoga jadi anak yang solehah, cerdik, taat kepada kedua ibu bapa & taat kepada perintah allah..amin...
dekat2 je ngan birthday auntie tau..bezday auntie 14 june hehe..mana la tau..kot2 menang contest ni..kira adiah ari jadi auntie la hehehe...

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...