MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 4, 2010

hadiah Giveaway From Damia dah di pos

perhatian kepada para pemenang Giveaway From Damia:

1. kak nida
2. Bonda
3. mama zharfan

kepada pemenang saguhati wan hazel, sabar ek...hadiah wan blom pos lagi...insyallah esok lusa..

hadiah2 anda telah di pos semalam, esok lusa dapat la tu kot...harap korang semua sudi la terima hadiah yang tak seberapa tu..saje suka2 wat giveaway kan...kalau nk adiah best tunggu la aku wat contest plak hehehe...

sekali lagi terima kasih kepada semua...yang tak menang tu cuba lagi ek..tgk la dalam minggu ni or minggu depan aku wat 1 lagi giveaway jangan lupe cuba nasib ok...

setiap pemenang akan dapat FM sarawak & sarung pen manik2 tu
semuanya dah aku pos pakai pos laju..dah dapat jangan lupe inform ye

20 ribu orang memberikan idea bernas:

mama zharfan said... [Reply to comment]

tq in advance:)
dh dapat nanti i inform :)

Wan_hazel said... [Reply to comment]

tak pe...wan tggu,,hehehe

Nad a.k.a MamaZakwan said... [Reply to comment]

ole2 dr sarawak..best tu.. :)

Ena said... [Reply to comment]

wahhhhhhh..

cutenyerrrr...

b.O.n.d.a said... [Reply to comment]

tenkiu! =)

Nida said... [Reply to comment]

suka..suka..suka... boleh ler akak bawak ke NZ ni, kasi tunjuk kat omputih hasil seni kita :)

Insya Allah akak balik Julai ni.

ita cutevirus said... [Reply to comment]

nana,
nak jugek.. kihkihkihkih..

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

cutenyer adiah... adiah tersepak utk akak xde ker nana??? heheh... muke tak malu btoi...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

huhu bestnye dpt FM..

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

sonokler org yg dpt fm tu,lagi2 klu mmg buat koleksi..aku ni masih blm konfiden nk wat GA lah..huhu

Nana said... [Reply to comment]

mama zharfan-sudi la ek terima adiah tak seberapa tu hehehe

Nana said... [Reply to comment]

wan-hehe tunggu...ptg kang baru pos dah siap2 buh setem dah

Nana said... [Reply to comment]

nad-ala...adiah tak seberapa...ehehehe

Nana said... [Reply to comment]

ena-heheh tu la suka sarung pen tu berebut bawa g opis semalam

Nana said... [Reply to comment]

bonda-ur welcome

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-sorry la ek..adiah mmg tak seberapa hehe yang penting ikhlas kan eheheh
wah nk tunjuk kt mat salleh ek surdiorg tpegun heheheh

Nana said... [Reply to comment]

ita-hehehe...abes stok dah...

Nana said... [Reply to comment]

zue-try next GA ok...heeheh rasanye adiah nye FM juga hehe klw ada la

Nana said... [Reply to comment]

suziey-aku xtau nk bli apa hehe FM rasanye ramai suka kan blasah je

Nana said... [Reply to comment]

zt-aku pun suke kumpul FM hehe ala buat simple2 je wei...tujuan utama mmg nk bg adiah pon kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...