MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 12, 2010

happy 1st birthday my blog..

hari ni genapla setahun umur blog aku...baby lagi kan...tua damia setahun je hehehe...tak sangka plak pejam celik dah masuk setahun.

ingat lagi masa mula2 aku buat blog sebab tgk ramai kawan2 pcm yang ada blog, tengok macam bez je...nak buat tak reti.ramai la kawan2 yang jadi tok guru antaranya kim ummi husna, eryn, shiera, atie.sebab kan tengok blog diorang semua la aku rasa teringin nak ada blog.

walapun aku tak terer bab2 nak oter2 esp dari 2 column jadi 3 column, nasib baik la ada kawan yang baik ati, mamatisya yg tolong setting kan..hehehe..

aku rasa sejak dari mula aku bergelar blogger belum pernah lagi aku tak update blog.kalau mula2 dulu sehari satu entry, skang ni bole la nak buat 2 entry dalam satu hari.pasal nuff tu pun aku start reg lepas 6 bulan ada blog.aku berblog bukan lah utk mengejar earning nuff tu tapi saje nak share aktiviti aku ngan kawan2.pastu aku suka join Giveaway, Contest & alhamdullilah..ada juga yang menang.sape kata berblog ni membuang masa?selain dapat duit dari nuff, kalau ada rezki menang GA & contest dapat juga adiah dari blogger2 yang lain kan?

harap korang semua akan selalu singgah kat blog aku yang tak seberapa ni ek..terima kasih atas sokongan korang selama ini..sayang korang semua...
korang, jemput la join giveaway aku yang tak seberapa tu ek...sempena ngan birthday blog aku ni..





28 ribu orang memberikan idea bernas:

iz-AnN عبداللطيف said... [Reply to comment]

epi besday wahai blog...tua blog aku la kalu gitu...

zAnNa@mAMaBaTriCE said... [Reply to comment]

happy anniversary to nana+mirul = dania blog...

makin seronokkan nana berblog..
zana pun start berblog bila tengok ramai kengkwn yg buka blog...b4 nie ngan fp jer...

mama tisya said... [Reply to comment]

happy 1st busday..mcm br je lg tp udah sethn..tgk entry byk gilos....best kn berblog..dlu2 berfotopages....hehehe

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

happy 1st birthday blog NANA+AMRUL=DAMIA!

ita cutevirus said... [Reply to comment]

epi besday http://ibudamia.blogspot.com/!!!!

huhuhuhu.. kite da join tau!! ahahaha..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

happy blog anniversary..hehe..aku xingt pn bila date aku buka blog ni.sbb buka j pastu xde n3:D

atty's said... [Reply to comment]

selamat hari jadi utk blog nana..supaya blog nana terus success..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

happy 1st birthday to your blog..ayu pun dah join dah giveaway nana tu...

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

Happy 1st Blog Anniversary!! baguslah..baru setahun berblog dh meriah n ramai kawan. kite lame jugak start dari ujung tahun 2008. tp mula2 tu mmg pasif n berblog sensorang jek..kekekekeke

momguess said... [Reply to comment]

apy bday blog nana + amrul = damia

wantie said... [Reply to comment]

epy b'day to your blog.. wah wah siap ada rentetan citer ttg blog lagi yer...

coretan kau buat aku terfikir sejenak tentang insan insan yang mengajar aku ttg blog ni..

suamihanyisterizuki said... [Reply to comment]

epy burfday to ur blog...;)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

happy birthday ibudamia.blogspot...

drp ibuayahdamia.blogspot..

hahahaha..nasib baik tak tertukar kan...

PiNk ButTeRfLy said... [Reply to comment]

happy first birthday nana's blog!! =)

Nana said... [Reply to comment]

izan-tq..hehe ko senior lah ni

Nana said... [Reply to comment]

zana-hehe sama la dulu2 dok fp tp xbez mcm blog kan?tq..

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe tu la pasal..dulu2 fp je tau

Nana said... [Reply to comment]

ros-tq...

Nana said... [Reply to comment]

ita-hehe tq ok tunggu nanti result ada luck ke xde luck

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hehe tq kena godek2 balik la klw gitu klw xingt gak blasah je amik 1st entry hehe

Nana said... [Reply to comment]

kaka ty-hehe tq..sudi singgah sini ek

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tq so much..ok kita tunggu nanti resultnye ye

Nana said... [Reply to comment]

lily-yg buat ramai kawan tu sejak wat GA hehe
sama la mula2 dulu agak slow sebab xramai kawan kan skang dah makin sonok

Nana said... [Reply to comment]

kak guess-tq kak

Nana said... [Reply to comment]

wantie-hehe tq..

Nana said... [Reply to comment]

huny-tq yek

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hahaha tu la nye nak sama dah nama blog kita tp damia xpanggil ayah la dah tuko abah kekeke

Nana said... [Reply to comment]

pink butterfly-tq...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...