MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 19, 2010

happy birthday MAK..

ari isnin lepas birthday MIL aku, kebetulan plak MIL turun KL nk uruskan surat sekolah adik ipar aku yang kembar tu.seme nye plan last minit, tengah aku siap2 nak balik keje amrul call suh carik kek, nak celebrate birthday mak malam tu.

kalau aku tau bole la buat cupcake...dah tu menda xplan kan...tq kepada pak ngah & mak ngah yang open tabel...banje kitaorang makan..walaupun simple je celebration ni, tp seronok..bila semua dapat kumpul sama2

yang lawaknye kan..aku tak ingat berapa umur MIL so time beli kek, aku dok fikir berapa nak minta lilin ni ek?tipon amrul xdapat2, aku main tibai je minta 4 lilin beso & 9 lilin kecik (bajet2 umur MIL 49 la) sekali time nk pasang lilin aku tanya umur mak berapa?mak cakap 51 hehehe...alamak..lilin xcukup la...kita pasang 1 lilin je la ek buat syarat..kekekek..malunye apa punye menantu umur MIL sendiri pun xtau.

happy birthday MAK, semoga panjang umur, murah rezki & dikurniakan kesihatan yang baik, terima kasih buah tangan dari penang.
amrul jadi cameraman je aritu
seronok bila dapat kumpul mcm ni
pak ngah & mak ngah tengah pilih menu
diorang mmg suka amik gambar hehhe..
makan time
menu:kailan ikan masin, daging masak merah,tom yam sotong
menu lagi: siakap steam 3 rasa, sup sayur,tomyam daging & ayam,udang petai.
kek yang carik last minit
so sporting kan MIL aku siap wat peace eheheh..
menantu nye tolong nyalakan lilin
malu gile...salah minta lilin..xckp plak wat cukup syarat je la letak 1 je
alang, tetamu yang terkahir sampai
sesi potong kek
bencik tgk lengan berlemak tu hahaha...
kami wajib la ada

20 ribu orang memberikan idea bernas:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said... [Reply to comment]

behnya...makan beso ek?

SyaNa said... [Reply to comment]

ape ko buat tu abg askar??

momguess said... [Reply to comment]

apy bday mak cik
heheheh
menantu makcik ni mmg menantu baek
tp kekdang hantu gak
hahahahah
jgn ko santau den nana oiii
den gurau

Nana said... [Reply to comment]

izan-ahh makan beso orang banje...ehehehe

Nana said... [Reply to comment]

syana-hahah ko tau2 je la amrul tuh..time nk amik gambo tu sempat dia capai buah ceri atas kek....pastu ada lagi satu gambo pon wat aksi juga..aih..layan kan je la

Nana said... [Reply to comment]

kak guess-hahahah..menantu baek ke..auw kembang i kak..kekekek ni kena tanya MIL saya la ni baek ke x?eheheh

den sayang ko kak mana leh santau hehehe

[-suziey-] said... [Reply to comment]

ekekeekek..aku pn xingt bape umor MIL aku..hehhee..xpela asalkan ade celebration

** atie + aisyah ** said... [Reply to comment]

lawak ar... umo MIL pun tak hengat... hehehe.. apepun happy besday makcik...

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

alah nana.. akak pon lupe umo MIL akak... 55 kot...klu salah, ampunkan menantumu ini yer mak... heheh...

btw... hepy beday to MIL nana... smoga hepy slalu dgn family..

~ana~ said... [Reply to comment]

best nya kumpul sekali sekala amai2 cam ni kan...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

happy birthday aunty...memang menantu terbeekkk yer nana ni...semua sporting kan...

FIESYAH said... [Reply to comment]

he..he..mane nak ingat mak mertua punye umur...mak sendiri pun leh ingat...kheekheee..

mkn besor kak ari tu? yummmyyy...

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

ini mmg betol2 makan ni..byk nau lauk nye..hehe

epi besday makcik!

Nana said... [Reply to comment]

suziey-aku rasa umur mak aku pon aku xingat ahahaha tu la nye janji ada celebrate kan kemain suka MIL ritu

Nana said... [Reply to comment]

atie-hahah tu la malu je...dah la kita yang g beli kek...ingat nak bawa spare stok lilin kt umah bole lupe plak...hadap je la

Nana said... [Reply to comment]

zue-hehehe saya ni bukana takat umur MIL umur mak sendiri pon tak ingat heheheh

Nana said... [Reply to comment]

ana-tu la..bukan senang nk kumpul ramai2 mcm ni nak2 sejak MIL dah balik duduk penang

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe tq...diorang seme mmg sporting nak2 bab bgambo klw adik badik lelaki tu seme satu spesis je ngan amrul klw amik2 gambo hahahah

Nana said... [Reply to comment]

syah-heheh mak pak kita sendiri pun xingat juga..hahahahah teruk kan?
makan besau orang banje hehe

Nana said... [Reply to comment]

fiza-heheh sekali sekala makan besar..paling bez orang banje hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...