MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 31, 2010

ikan bakar jalan bellamy

ari jumaat lepas di saat orang2 lain tgh bersuka ria bercuti2 di public holiday aku terpaksa menemankan amrul g keje...amrul ada kt kl smpai hjg minggu ni keje kt kl.pagi2 tu dia ckp jom teman saya g keje...sian plak kan..demi xmau menghampakan permintaan en suami...aku pon ikut la..tp dengan satu syarat...amrul kena banje aku lunch kat ikan bakar belakang istana..ekekeke

kejamnye bini...laki minta teman pon nk upah..hahahha..ala bukan selalu...lagipun aku dah lama gile xmakan kt sini, dah la sabtu & ahad xbuka..dah tu bila masa nak datang makan??last aku makan dulu time aku tgh mc miscarriage kakak kepada damia.gila kan?tgh2 pantang2 gugur tu bole g blasah makan sotong & ikan bakar muahaha..tau dek mak aku mati kena ceramah!

seb bek amrul keje kejap je dalam sejam je dah bole balik, dah alang2 jalan bellamy ni dekat ngan kem sungai besi kan..tu pasal la aku ajak dia makan sini.tp kedai yg aku suka, kedai 1st tu xbuka plak...blasah je la makan kedai ujung sekali..ok la..sedap juga..

pilih la mana suka..kedai 1st tu xbuka plak blasah je mana ada
mai pilih...mai pilih...
cik damia meratah ikan je kejenye sutun xleh makan nanti gatai..so makan ikan je la damia ek
abang askar yg terpaksa bekerja di ari public oliday
dua ketol lauk ni je RM19 blom masuk nasi & air.pelik aku nape mahai ek?
nak balik damia cakap BYE2 FISH...hahahhaa...gambar aku xde..sebab khusyuk sgt menikmati ikan bakar lupe nk suh amrul amekkan gambar hehe
eh baru pasan..entry aku arini pasal makan je kan..
sorry ek kengkawan...entry berikut2 pon seme pasal makan muahaha..

22 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

kita pernh mkn yg kedai depan skali tk sedap..tp yg kt hujung ni mkn sedap...tktau la sedap sebab mkn org blanje ke apa..tp mmg sedap la..hehehe

zura@iwan said... [Reply to comment]

wahhhhh...ikan bakar ...tliur akak...kakaka..

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

oooo..nana pernah miscarriage adik damia ke sebelum ni. baru tau..

nway, bestnye tgk gmbar2 ikan bakar nih..teliur jap..ehehehe

lia said... [Reply to comment]

ko ni byk tau tmpt makan best2 la & amrul rajin nak bawak.... i jeles u...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hahhah ala upah manja gitu..ekekek:p
aah mmg kalu kt situ mahal giler..aku xterkejut tgk hrga ko mkn tu..hiks..sbb aku pn knea dulu..aku pn xtau nape mahal giler..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

ahh best mkn kt sini kedai fist tue mmg kedai feberet .. kedia lain tak penh try .. setau kita kedai 1st tue sabtu ahad & cuti umum mmg tutup tak tau plk kedai lain bukak

ita cutevirus said... [Reply to comment]

fffuuuhh... fresh tol... sure makan panas² ni... mabeles..

Nida said... [Reply to comment]

terliurnya nak makan ikan bakar yang sedap.. tak sabar nak balik Malaysia.. nak lepas rindu dendam pada ikan2 bakar yang superb..haha

Nana said... [Reply to comment]

eryn-haha kalau org banje seme sedap je kekekek..ntah la kita suka makan kedai 1st tu sebab ramai org makan situ heheheh

Nana said... [Reply to comment]

zura-heheh ada membawa budak x?kekekeke

Nana said... [Reply to comment]

lily-silap2 bukan adik tp kakak hehehe tersalah plak..

Nana said... [Reply to comment]

lia-ala aku tau pon sebab tgk kawan2 dlm blog dok terjah..klw tak xtau gak..asik2 makan kedai yg sama je hehe
amrul suka ajk try makan kt tmpt2 xpenah try heheh tp aku lak suka makan kedai tu je

Nana said... [Reply to comment]

suziey-kan?pelik btol..tu harga ikan & sutun tu blom masuk harga nasi & air..
mayb sebab dia glamer kot..letak nye belakang istana...tu yg jadik mahai

Nana said... [Reply to comment]

diana-tu la mula2 try makan sini mmg makan kt kedai 1st.
ritu xbuka main blasah je makan kedai lain ok gak rasa dia..rasa ikan bakar la heheheh

Nana said... [Reply to comment]

ita-mmg panas...hahah dah la skang ni tgh panas kan..mleleh..makan panas2 gini seb bek dok depan kipas

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-ha..akk nak g melaka kan?harus g cari ikan bakar kat ALAI kak...orang asik dok kata UMBAI je kan.ritu try makan kt ALAI meveles la

syariza09 said... [Reply to comment]

mahalnya ikan tu, cekik darah tul dorang ni

churalliya said... [Reply to comment]

suka gile makan kat situ..

top 10 BEST VACATION PHOTO by mekchu dah keluar.. check it out!!

firahadifa said... [Reply to comment]

wahhh ... da lama tak gi sana nie.. tapi kalau pi sana mesti cuti sehari , kalau tak... sure nak amsuk keje balik lambat..

tapi now harga dia da makin mahal.. tak macam dulu.. mungkin sesangat sedap n da femes kot

Nana said... [Reply to comment]

syariza-tu mmg harga standed kt situ xpaham juga kenapa mahai..mayb sebab dia pemes seantero malaya hehehe

Nana said... [Reply to comment]

churaliya-dah lama gile xmakan sini..nk g ari jumaat lunch sejam jek..
ok tq ek

Nana said... [Reply to comment]

afida-kita ni mmg xdan la nk g makan sini ari jumaat rehat sejam jek mana dan...
tu la mahai gile kan...tp mahai2pon g makan jugak hahah sekali sekala bole la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...