MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 10, 2010

kelas cupcake

yes akhirnya...tercapai cita2 aku nak g kelas cupcake..ehehe..mmg dah lama nak belaja..cuma xde kawan je nk g sama2.seb baik la yana(kawan sekolah) pun kata nak belaja juga..ada la kawan sesama g kelas..

tok guru kami ahkak e-car, yang pemes ngan cupcake yang lawa2 tu...jauh kami pegi menuntut ilmu..hehehe..mmg puas ati..wlaupun hasil cc aku agk comot & tak kemas...tp xpe..kata 1st time kan..pasni kena rajin praktis la utk dapatkan hasil yang mcm tok guru...hehehe

tq kak e-car bersabar ngan anak murid yang tangan nye keras kejong ni hahaha..buat bunga ros seketol pon dekat 20x kekekeke....
nozzle yang bermacam jenis
cupcake before & after dibakokrim cupcake
krim dah letak color2



bunga ros seketol tu bukan aku buat..hehehe.kak e-car bagi
ni lah hasilnye..blajo dari pagi sampai petang..mmg agk comot skit esp elmo tu hehe..xpe pasni nk kena praktis banyak
bergambo kenangan bersama tok guru
dapat lagi goodies bag time bezday eiyman aritu cute je nail clipper tu

33 ribu orang memberikan idea bernas:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

bagus nana....kalau dah minat memang patut belajar..ayu pun pk nak belajar gak...tapi masanya tak sampai2 lagi...

iz-AnN عبداللطيف said... [Reply to comment]

lepas ni leh aku tempat kapkek kat ko ek...hehehe...tapi ada free testing tak???

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah2..akhirnya dh slamat p kelas e-car..best kn deco mcm2..hehehehe

wah dpt gk goodies bag tu ye

SyaNa said... [Reply to comment]

wah pasni bleh buat bisnes gak
selalu org order kek coklat ko jek kan
pasni tambah CC plak

b.O.n.d.a said... [Reply to comment]

best! best!
saya pOn tangan keras gak..huhuhu

nana..den still mengigau kek cOkelat nana tu..huhuhu

firahadifa said... [Reply to comment]

uwahhh.. nak blajar gak...

ita cutevirus said... [Reply to comment]

kalo minat belajar takpe... bagus tu.. leh manfaatkan.. pas nie leh la buak CC sendrik kan??
tp, cam ita, takde minat nak buat... minat nak makan je... camne tuh???

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

wah..sorang lagi dah berjaya menjadi pelajar kak ecar yek..bagus2x..teruskan usaha. nxt time leh tmpah cupcakes kat korang ngan diskaun harga..kekekekeke

nway, not bad hasil pertama nana..good luck n tros mencuba yek..=D (bagi semangat jek, nak buat sndiri kompem tak dan..hehe)

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

good nana,xper2,korg rajin2 buat,aku rajin2 order,kih3

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waaa pasni bole la bisnes..mcm mamatisya tu:p

~ana~ said... [Reply to comment]

waa..pasnih bleh ambik order la nih..:)

Nana said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Nana said... [Reply to comment]

ayu-kita mmg minat cuma dulu2 xde masa je..skang damia dah besar ok la skit nk membelek menda ni+ada geng plak tu nk g blaja sama2

Nana said... [Reply to comment]

izan-hehe insyallah..tungu la aku praktis banyak2 dulu ek..hehehe free testing?meh datang umah hahah

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe tq..tu la mmg bez...wlpun berlemuih2 ngan krim tp sonok..puas sngt dapat hasilkan cc yang rasa nye cantik la di mata ku ini hahahah

Nana said... [Reply to comment]

syana-insyallah..heheh aku belajar ni pun sebab ramai yang tanya tak amik tempahan cc ke?

Nana said... [Reply to comment]

bonda-hehe mmg kerasa bonda tangan saya ni wlpun dah biasa wat kek coklat tp takat tulis2 tu bole la..
hehe nanti satu ari bonda dpt mkn lg ek kek coklat saya tu

Nana said... [Reply to comment]

afida-hehe klw minat baik pegi...untung2 bole wat bisness hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ita-terbalik plak..kita suka buat tp tak suka makan heheh suka tgk design lawa2 je

Nana said... [Reply to comment]

lily-heheh sebenarnya dah lama nk blaja cuma masa xsesuai...

hehe tq...hasil kerja pertama mmg lah tak perfect kan..kena praktis kasi lawa2 baru leh juai heheh

Nana said... [Reply to comment]

zt-hehehe..ok no prob..

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hehe tu la nk kembangkan bisness b4 ni wat choc cake je kan..ni nk tmbh cc plak

Nana said... [Reply to comment]

ana-insyallah....hehehe

Ayu Jaffar said... [Reply to comment]

kretip :p sukalah damia bole mkn cupcakes hasil air tgn ibu dia...

atty's said... [Reply to comment]

lepas ni nana leh amik order..

wantie said... [Reply to comment]

tabik spring.. toing toing untuk ko nana. ko memang gigih memenuhi hasrat hatimu.

Percayalah. aku langsung tak pandai nak semua tu. buat kek yang besar pun aku tak pandai..

ko memang rajin. cayaklah!!!

lia said... [Reply to comment]

wahhhhh makin hebat la kawan aku sorg ni... dari kek coklat, kuih sarang semut... kini beralih kepada cup-cakes lak....

raya ni boleh la kot order nih....

Nana said... [Reply to comment]

kak ayu-hehe tq kak..design tu cikgu yang ajar..so yang kreatip tu la cikgu kami hehe
damia mmg suka cc ni balik umah je dia dah sambar 2 hehe

Nana said... [Reply to comment]

kak aty-insyallah...mmg niat dihati nak wat bisnes cc plak

Nana said... [Reply to comment]

wantie-alamak..segan seh..xyah la tabik2 spring..aku cuma minat je ngan menda2 ni +dapat juga jadikan pendapatan sampingan kan..hehe yg plg penting time bzday damia xyah nk oder2 save dah kt situ

Nana said... [Reply to comment]

lia-alah..xhebat mana lah..itu je yang aku tau...lagipun mmg aku minat menda2 ni..
hehe bole je nak oder kasi tau k..hehe

e-caR NazRin aka ibuEiymann said... [Reply to comment]

chayork2 protege ku.. tgn yg keraih kehjong klu diprektis slalu akn lentiks gaks..hehe..

anythg x paham leh tnye ahkak.. pas neh leh bukak bizz cc cam eryn..

Nana said... [Reply to comment]

kak ecar-hehe tu la practise make perfect kan...hehehe
ok klw ada yg musykil akan dirujuk kepada yang pakar heheheh tq kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...